Skip Navigation Links

Buz Gibi Havada Isıtan Konserin Devamını İstiyorlar !

Gençler Rektör Depci’den İSTE Bahar Şenliği Bekliyor…

Buz Gibi Havada Isıtan Konserin Devamını İstiyorlar ! Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesinde Sivil Havacılık günlerinin tüm etkinlikleri muhteşem geçti.
İSTE Rektörü Prof Dr Tolga Depci’nin gençlerle iletişiminin, üniversiteyi bölge gençleriyle buluşturma arzusu meyvelerini veriyor.
Buz gibi hava yağmura rağmen İSTE bünyesinde kapalı alanı dolduran gençler, İkilem konseriyle moral depoladı.
İSTE Rektörü Prof Dr Tolga Depci’ye teşekkür eden gençler, “üniversitemiz artık halkla içiçe oldu. Bölge halkının, gençlerin üniversitemizi tanıması için çok değerli işler yapılıyor. Rektörümüze, gençlerin anladığı ve kucakladığı için teşekkür ediyoruz” dediler.
İkilem konseri başta olmak üzere bir çok etkinliğe soğuk ve yağışlı havaya rağmen katılımın yüksek olması, İSTE Rektörü Prof Dr Tolga Depci, tüm protokol üyeleri ve gençlerden övgü topladı.
Programların ana sponsoru olan İskenderun Prime Mall yanında ve Arsuz merkezde faaliyet gösteren Joker Kafe Vip’in genç ve başarılı işletmecisi Sedat Demirbilek’in ekibiyle birlikte verdiği mücadele ve yoğun uğraşları sonucu büyük beğeni toplayan ve herkesimden takdir alan İkilem Konserinin ardından gençlerden talepler gelmeyi başladı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Tolga Depci’den Nisan veya Mayıs ayında bahar şenlikleri düzenlenmesini isteyen öğrenciler, üniversiteyi kent halkıyla buluşturan etkinliklerin devamını beklediklerini ve Joker Kafe Vip’in en iyi sanatçılarla düzenlediği kaliteli konserleri görmek istediklerini söylediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Buz Gibi Havada Isıtan Konserin Devamını İstiyorlar !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet