Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP’Lİ KAŞIKÇI: “TÜRK GENÇLİĞİ DİJİTAL TERÖRLE KARŞI KARŞIYA”

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu’nda Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesi üzerine konuşma yaptı.

MHP’Lİ KAŞIKÇI: “TÜRK GENÇLİĞİ DİJİTAL TERÖRLE KARŞI KARŞIYA”

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu’nda Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesi üzerine konuşma yaptı. Türk gençliğinin dijital terör ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Kaşıkçı, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar Programı’nı eleştirdi.
Salgının küresel ölçekli büyüklüğe ulaşmasıyla dünya ekonomisinin tarihi bir bunalım içine girdiğini söyleyen Kaşıkçı, “Ülkemizin diğer alanlarda olduğu gibi ekonomik alanda da kuşatmayı yaracağına ve insanımızın refahını önceleyip gelir dağılımını adaletle tesis eden yepyeni bir ekonomik modelle büyüyeceğine inanıyoruz.” Dedi.
    Muhalefetin millî meseleler konusundaki anlaşılmaz tavrının üzücü olduğunu belirten Kaşıkçı, “PKK'ya sırtını dayayarak sözde siyaset yaptığını zanneden partinin kapatılması yönünde oluşan kararlı hava beraberinde 10 yabancı büyükelçinin Kavala ve Demirtaş'a özgürlük bildirisi hazırlayıp yayınlamasına yol açmakta.” Dedi.
“Konuşanlar Programı Vasattır, Çukurdur”
    Türk gençliği şu an için dijital terör tehdidiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen Kaşıkçı, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen Platformu’nda yayınlanan, Komedyen Hasancan Kaya’nın sunduğu “Konuşanlar” programını hedef alarak, “Konuşanlar adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür. Yapılan iş "İçerik üretmek, kara mizah ya da ofansif mizah" denilerek geçiştirilemez. Sahne ve seyirci ilişkisi bir saygı temeli üzerine kuruludur. Konuğun sunucuya, sunucunun konuğa küfretmesiyle gelinen seviyeyi ve bu durumun ifade özgürlüğüyle savunulmasını Ülkü Ocaklarından yetişen bir birey olarak anlamak mümkün değildir.” Dedi.
“Acun Ilıcalı ismi mercek altına alınmalı”
Kaşıkçı, Acun Ilıcalı’nın reyting uğruna ahlaki değerleri aşağılayan programları, sahibi olduğunu yayınlanmasına izin verdiğini söyleyerek, “Acun Ilıcalı” ismi acil mercek altına alınmalı, her şeyin daha fazla abonelik ve daha fazla reyting olmadığı ve milletimizin korunması gereken manevi değerlere sahip olduğu kendisine hatırlatılmalıdır.” Şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar