Skip Navigation Links

BİR HIRSIZLIK ŞEBEKESİ DAHA ÇÖKERTİLDİ

KİTLE İLETİŞİM AĞLARINA ZARAR VEREN HIRSIZLAR TUTUKLANDI

BİR HIRSIZLIK ŞEBEKESİ DAHA ÇÖKERTİLDİWeb
TV

Yerel   A+a-

 HASSA JANDARMA BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI...
Hatay Hassa Cumhuriyet Savcılığı, Hatay İl Jandarma Komutanlığı KOM ve Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen nitelikli hırsızlık ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma soruşturmasında 4 ilde faaliyet gösteren şebeke çökertildi.
Kitle iletişim ağlarıyla vatandaşların haber alma ve haberleşme ihtiyaçlarını karşılayan baz istasyonlarında faaliyet gösteren hırsızlık çetesi tutuklandı.
Adıyaman, Aksaray, Konya ve Hatay ‘daki baz istasyonlarında Jeneratör, akü ve kablo çalarak hırsızlık yapan 3 şüpheli Hassa İlçe Jandarma JASAT timleri tarafından çaldıkları malzemelerle birlikte kıskıvrak yakalandılar.
Şüpheliler, jandarmadaki ifadesinin ardından Hassa Adliyesine sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen 3 şüphelinin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Daha önce de dört ilde hırsızlık yapan 9 kişilik şebeke Hassa Cumhuriyet Savcılığı Hatay İl Jandarma Komutanlığı KOM ve Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen operasyonlarda nitelikli hırsızlık şebekesi çökertilmişti.
BİR HIRSIZLIK ŞEBEKESİ DAHA ÇÖKERTİLDİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet