Skip Navigation Links

İGEV Yönetimi Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi’ni Ziyaret Etti

Mithat Barutçu, vakfın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

İGEV Yönetimi Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi’ni Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Barutçu, vakfın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi Kurucuları Turgay Şenay ve Engin Olgun İskenderun Güney Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini karşıladı.
 
Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi kurucusu Turgay Şenay “Ziyaretinizden ötürü çok mutlu olduk. İGEV Vakfının eğitim, sosyal ve kültürel alandaki etkin faaliyetlerinizden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Barutçu, vakfın Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederiz. Bizlerde Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi olarak her zaman derneğinizin çalışmalarında yanınızda olmaya ve destek vermeye hazırız” dedi.
 
İGEV Başkanı Mithat Barutçu, misafirperverliği ve nezaketinden dolayı Kurucu Turgay Şenay ve Engin Olgun’a teşekkür etti.
 
Ziyaretin ardından günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet