Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN’DAN HÜKÜMETE ERBAKAN ELEŞTİRİSİ

Çalışkan, AK Parti üyelerinin Son günlerde Millî Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın bazı sözlerinin sık sık kullanılmasına değindi.

ÇALIŞKAN’DAN HÜKÜMETE ERBAKAN ELEŞTİRİSİWeb
TV

Gündem   A+a-

 Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, AK Parti üyelerinin Son günlerde Millî Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın bazı sözlerinin sık sık kullanılmasına değindi.
 
Çalışkan, Necmettin Erbakan’nın sözlerinin kullanmanın bir moda haline geldiğini belirterek, bunun beceriksizliğe kılıf uydurmaktan ibaret olduğunu dile getirdi.
 
Çalışkan konuşmasında, “Erbakan’ın bugüne kadar söylediği yüzlerce, binlerce sözünden hiçbiri akıllarında kalmamış da sadece bu sözü mü hatırlarına gelmiş? Ülkede ne zaman büyük bir facia yaşanır, bir çıkmaza girerler akıllarına Erbakan gelir. Geçmiştekilerden medet ummak, beceriksizliğe kılıf uydurmaktan ve suçu kamufle etmekten başka bir şey değildir.” Dedi.
 
Ülkenin yeraltı ve yerüstü zenginlikleri yabancılara peşkeş çekildiğini ifade eden Çalışkan, 2021 yılında bütçeden faize 180 milyar para öderken AK Parti’nin Erbakan’ın hiçbir sözü akıllarına getirmediğini söyledi.
 
Çalışkan, “2022 yılının bütçesinde borçların faizi olarak -yani borçları çevirmek için- 240 milyar tahsis ederken yine akıllarına gelmedi. Ne yazık ki dolar 8,5 liradan birkaç hafta içinde yüzde 50 artışla 13 lira seviyesine geldi, -kendi tabirleriyle- gömlek değiştirerek yanından ayrıldıkları Millî Görüş lideri Erbakan’ın sözleri ancak akıllarına geldi.” diye konuştu.
 
ÇALIŞKAN’DAN HÜKÜMETE ERBAKAN ELEŞTİRİSİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet