Skip Navigation Links

KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM VE İSTİŞARE TOPLANTISI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.

KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM VE İSTİŞARE TOPLANTISI

Gündem   A+a-

 Toplantıda, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapıldı.
Beş Temmuz İlkokulu ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları katıldı.
 
Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin akabinde okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bir istişare yaptı.
 
İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Ceyhun Memiş tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmetinin işleyişi hakkında bilgi aktarımı yapılmasının müteakibinde civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, devlet okullarımızın genel durumu hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet