Skip Navigation Links

Barbaros MTAL’de Kadına Şiddete Son Etkinlikleri

Bölüm Şefi Yasemin Gazel Söğüt tarafından Kadına Karşı Şiddetle Mücadele konulu semineri verildi.

 Barbaros MTAL’de Kadına Şiddete Son EtkinlikleriWeb
TV

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Barbaros Meslek Lisesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan kız öğrencilere, Bölüm Şefi Yasemin Gazel Söğüt tarafından Kadına Karşı Şiddetle Mücadele konulu semineri verildi.
Her türlü taciz ve şiddete maruz kaldıklarında yapmaları gereken ilk adımları öğrenen kız öğrenciler, hiçbir zaman sessiz kalmamaları gerektiği yönünde bilinçlendiler.
Okul Müdürü Fatma Dursun’un da katıldığı etkinliklerde, bilinçli, şiddete karşı koyabilen, ayakları üzerinde durabilen, meslek sahibi, ekonomik özgürlüğünü elde etmiş, özgüveni yüksek bir nesil için yapılan çalışmalar takdir topladı.
Ardından kız öğrenciler kendi el emekleri ile yaptıkları afişlerle günün atölye çalışmasını Sabun Üreterek Yesir Şanlı ustalarına teşekkür ettiler.
Veli ve öğretmenlerde İTSO da gerçekleştirilen İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün farkındalık seminerine katıldılar.
Okul müdürü Fatma Dursun ve Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Çalışkan "Kızlarımızı hayata hazırlarken her konuda bilinçli yetiştirmek için okulumuz öğretmenleri, velilerimiz ve paydaşlarımız üstün gayret içerisindeler. Tek hedefimiz geleceğimiz kız çocuklarımız için en iyi eğitim-öğretim yöntemlerini kullanmaya devam edeceğiz.,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Barbaros MTAL’de Kadına Şiddete Son Etkinlikleri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet