Skip Navigation Links

Av Gamze Gökpınar Hayallerine Kavuştu

Avukat Gamze Gökpınar, stajını bitirdikten sonra ruhsatını Üstadı Av Haydar Gökpınar’ın elinden aldı.

 Av Gamze Gökpınar Hayallerine Kavuştu

Gündem   A+a-

 Hatay Barosu’na zıpkın gibi bir avukat daha katıldı. Hayatı boyunca iyi bir hukukçu olarak adaletin yılmaz savunucularından biri olmayı hayal eden Avukat Gamze Gökpınar, stajını bitirdikten sonra ruhsatını Üstadı Av Haydar Gökpınar’ın elinden aldı.
Hukuk Fakültesi yılları ve Gökpınar Hukuk Bürosu’nda Av Haydar Gökpınar’ın yanında staj döneminde hızlı, çevik ve kararlı duruşuyla isim yapan Av Gamze Gökpınar, mesai arkadaşları, meslektaşları, ailesi, dostları ve sevenlerinin katıldığı törenle ruhsatını Avukat Haydar Gökpınar’ın elinden gururla aldı.
Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü anlarda duygularını aktaran Avukat Gamze Gökpınar, hukuk fakültesi yıllarında olduğu gibi, staj döneminde Av Haydar Gökpınar’dan çok şey öğrendiğini belirterek, sağlam bir staj döneminin ardından iyi yetişmiş bir hukukçu olarak Gökpınar Hukuk Bürosu’nda Avukat Haydar Gökpınar’la yoluna devam edeceğini söyledi.
Av Haydar Gökpınar da yaptığı konuşmada, staj döneminde oldukça başarılı bir süreç yaşayan Av Gamze Gökpınar’la çalışmaktan büyük keyif aldığını belirtirken, önümüzdeki yıllarda bayrağı devredeceği ismin de bu şekilde kesinleşmiş olduğunu aktardı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet