Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nuri Üysen'i Duygulandıran Hediye

Yükseliş Koleji öğretmenleri ve diğer çalışanları, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kurumun organize ettiği yemekte kutladı.

 Nuri Üysen'i Duygulandıran Hediye

Gündem   A+a-

Yükseliş Koleji öğretmenleri ve diğer çalışanları, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kurumun organize ettiği yemekte kutladı.
İskenderun Nazende Restoran’da gerçekleşen organizasyona Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN, Genel Müdür Aykut Davut ÖKTEM Okul Müdürleri, İdareciler, Öğretmenler ve Personel katıldı.
Yemekte açılış konuşmasını yapan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM, Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Aklı hür, vicdanı hür ve irfanı hür bireyler yetiştirme gayreti içinde olan siz değerli öğretmenlerimin “Öğretmenler Günü”nü kutluyorum. Bu güzel günde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm eğitim şehitlerini rahmetle anıyor hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum dedi.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN ise “Öğretmenler Günü”nde burada hep birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum dedi.
Programda Aykut Davut Öktem trafından Nuri ÜYSEN’e öğretmenlik yıllarından kalma öğrencileri ile çekilmiş bir fotoğraf ve yine Yükseliş Koleji görsel sanatlar öğretmenleri tarafından yapılmış bir tablo hediye edildi. Ortaokul Müdürü Serkan KAYA tarafından da Genel Müdür Aykut Bey’e bir Atatürk tablosu takdim edildi.
Yükseliş Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Gaffur TANER’de Nuri Üysen, Aykut Davut Öktem ve okul idarecilerine günün anısına hediyeler takdim etti.
Hediye takdimlerinin ardından eğlence başladı.
Kutlama yemeği, Gurup Agel ve Sanatçı Habib’in hazırlamış oldukları programla, öğretmen ve personellerimizin de katılımıyla keyifli bir gecenin ardından sona erdi.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş