Skip Navigation Links

Bal: ‘Yapılandırma Kapsamında Taksit Ödemelerinizi Geciktirmeyin’

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

 Bal: ‘Yapılandırma Kapsamında Taksit Ödemelerinizi Geciktirmeyin’

Gündem   A+a-

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimi tarafından karşılanan SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Remziye Evren, 7326 sayılı yapılandırma faaliyetleri kapsamında ödeme süresi, yapılandırmanın sağladığı avantajlar ile istihdam teşvikleri konularında bilgilendirmede bulundu.
Sigorta primi, idari para cezası, işsizlik sigorta primi gibi borçların peşin veya ilk taksit ödemelerinin 30 Kasım 2021 tarihine kadar yapılması gerektiğini ifade eden Bal, kanun kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşların, mutlaka taksit ödemelerini geciktirmemesi gerektiğini belirtti.
Yapılandırma için son tarihin 30 Kasım olduğunu vurgulayan Bal, “Sosyal güvenlik prim borçları olan kişiler için artık son günlere girildi. Borçlarını yapılandırarak faizleri ve cezaları sildirmek isteyen ve daha az ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsattan kolaylıkla faydalanabilecek. Bu ödemelerin 30 Kasım 2021 tarihine kadar tamamlanması gerekecek. 31 Aralık 2021 tarihine kadar ana para borcun tamamını ödemeniz halinde ise borca ilişkin gecikme cezası ve zammın tamamı silinecek, sadece borcun ana parasını ödeyeceksiniz” diyerek vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.
Basının her zaman desteklerini gördüklerini belirten SGK İl Müdürü Hamit Bal, desteklerinden dolayı tüm İGC yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, ziyaretlerinden dolayı SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Remziye Evren’e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet