Skip Navigation Links

Hayırseverlerin Piri Hacı Hanifi İlhan Toprağa Verildi

İlhanlar Ailesi’nin babaları ve İlhanlar Holding’in kurucusu 84 yaşındaki Hayırsever İşadamı Hacı Hanifi İlhan Toprağa Verildi.

Gündem   A+a-

Hayırseverlerin Piri Hacı Hanifi İlhan Toprağa Verildi

Demir Çelik ve Tekstil sektörlerinde Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’taki yatırımlarıyla ülkeye ve bölgeye katma değerler yaratan İlhanlar Ailesi’nin babaları ve İlhanlar Holding’in kurucusu 84 yaşındaki Hayırsever İşadamı Hacı Hanifi İlhan Dörtyol Velioğlu mezarlığında cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Babası Hacı Ahmet İlhan adına Ocaklı Mahallesinde ilkokul, annesi Hacı Fatma İlhan adına Sanayi Mahallesinde tam donanımlı Sağlık Ocağı, Dörtyol Devlet Hastanesi’ne de kendi adına acil servis yaptıran 84 yaşındaki 8 çocuk babası hayırsever son olarak da kendi adını taşıyan Hacı Hanifi İlhan ismiyle bir cami yaptırarak hizmete açmıştı.

Hacı Hanifi İlhan Dörtyol Devlet Hastanesi Acil Servisin yenilenmesi ve genişletilmesi çalışmalarının tamamını da üstlenmişti ve bu çalışma halen devam etmekte.

Hacı Hanifi İlhan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Ocaklı Velioğlu Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti eski Hatay Milletvekili İsmail Soylu, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Baştuğ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve çok sayıda işadamı ve sevenleri katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ibrahim kalay 13 Şubat 2015 Cuma
Hacı Hanifi Amcama Allahtan rahmet,rabbimden tahsilatını affetmesini temenni eder. Ahirette Efendimizin LİVA U HAMD Sancağı Altına beraberce toplanmayı rabbimizden ister yakınlarına baş sağlığıdilerim... ibrahim kalay hiranur vakfı... tlf 05330397286
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet