Skip Navigation Links

Yazar Suna Kalkan'dan İGC'ye Ziyaret

İskenderun Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve ‘Gönül Çığlıkları’ isimli şiir kitabını yazan Suna Kalkan...

Yazar Suna Kalkan'dan İGC'ye Ziyaret

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve ‘Gönül Çığlıkları’ isimli şiir kitabını yazan Suna Kalkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek başkan Diyap Atar’a imzalı şiir kitabını hediye etti.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetimine başarı dileklerinde de bulunan Suna Kalkan, şiirlerinde insanı, sevgiyi konu ettiğini belirterek “Bu dünyadan göçüp gittiğimizde geride kalıcı bir şeyler bırakmak, anılmak önemli. Edebiyatı şiiri seviyorum. Şiir de yazıyordum karınca kararınca. Yazdığım şiirleri kitaba dökme düşüncem geçen sene İskenderun’da kitap Fuarı açıldı. Yazarlar, şairler kitaplarını imzaladı, söyleşiler yaptı. Benim de şiirlerim vardı, ben de kitap çıkarabilirim dedim ve bu düşüncemi hayata geçirdim. Şiirle, edebiyatla ilgilenmek güzel, seviyorum şiir yazmayı.” Dedi.
 
İlk kitabının devamı geleceğini anlatan Suna Kalkan, Gönül Çığlıkları kitabını İCG Başkanı Diyap Atar’a hediye etti ardından da Cemiyet ve yönetim kurulu ile günün anısına fotoğraf çektirdi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet