Skip Navigation Links

“Asıl Ve Asil Görevimiz, Eğitimdir!”

Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

 “Asıl Ve Asil Görevimiz, Eğitimdir!”

Eğitim   A+a-

 Yayınladığı mesajda “Asıl Ve Asil Görevimiz, Eğitimdir!” vurgusu yapan Duayen Eğitimci Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen, “Bugünkü teknoloji ve iletişim araçları ile öğrenme imkânı sonsuzdur ancak doğru ve yararlı bilgiye ulaşılması, ulaşılan bu bilgilerin insanlık adına güzel amaçlar için kullanılması, son derece önemli ve sizlerin eğitim başarınızla doğru orantılı üstelik asla göz ardı edilemeyecek ayrıntılardır.” Diyerek önemli bir konunun altını çizdi.
 
Nuri Üysen’in mesajı şöyle;
 
Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarım,
 Tüm Türkiye’de bugün, “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır. Eski bir meslektaşınız olarak “günümüzü” kutluyorum. Aslında her gün, sizlerin günüdür; geleceğimiz, her gün sizin ellerinizde şekillenmektedir. Çocuklarımızın, ülkemizin ve hatta tüm dünyanın geleceği, sizlerin çok değerli gayretleri ile daha da gelişecektir.
“Yükseliş Ailesi”nin birbirinden değerli üyeleri, bu vesileyle bir kez daha, ailemizin en önemli şiarını sizlere hatırlatmak istiyorum.
“ASIL VE ASİL GÖREVİMİZ, EĞİTİMDİR!”
Bugünkü teknoloji ve iletişim araçları ile öğrenme imkânı sonsuzdur ancak doğru ve yararlı bilgiye ulaşılması, ulaşılan bu bilgilerin insanlık adına güzel amaçlar için kullanılması, son derece önemli ve sizlerin eğitim başarınızla doğru orantılı üstelik asla göz ardı edilemeyecek ayrıntılardır.
Değerli meslektaşlarım,
bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; özgüvenli, saygılı, sosyal ve ülkesini, insanını seven bir nesil yetiştirmekle yükümlüyüz.
Hepinizin, bu bilinç içinde olduğunuzu biliyor, sizlere sonsuz güveniyorum. Böyle yüce bir amaca hizmet ettiğiniz için de sizlerle ayrıca gurur duyuyorum.
Öğretmenlik mesleğinin yüceliğini en içten duygularla yaşamış ve yaşatmaya gayret eden bir meslektaşınız olarak “günümüzü” tekrar tebrik eder; hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dilerim .
Sevgi ve saygılarımla…
Nuri ÜYSEN
Yükseliş Okulları
Kurucusu
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet