Skip Navigation Links

Sabit Eren Bizim İçin Önemli Bir Değer..

İşadamı Sabit Eren’in memleketine ve hemşehrilerine vefa duygusuyla bağlı önemli bir değer olduğunu belirten Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu

Gündem   A+a-


İşadamı Sabit Eren’in memleketine ve hemşehrilerine vefa duygusuyla bağlı önemli bir değer olduğunu belirten Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu:

Sabit Eren Bizim İçin Önemli Bir Değer..

Hatay’ın Hassa İlçesine annesi Güler Eren adına örnek bir anaokulu yaptıran İşadamı Sabit Eren’i İşyerinde ziyaret eden Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ile Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, teşekkür ziyaretinde bulunarak bir de plaket takdim ettiler.

Memleketi Hassa’ya ve Hassalılar’a olan vefa duygusunu annesi Güler Eren adına bir okul yaptırarak gösteren Erenler Demir Çelik Sahibi ve ER TU Demir Çelik Ortağı Sabit Eren, Kaymakam Tekbıyıkoğlu ile Belediye Başkanı Karataş’ın ziyaretinde duygulu anlar yaşadı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayırsever İşadamı Sabit Eren, “gücümüz yettiğince, imkanlarımız el verdiği müddetçe yaşadığımız bölgenin ve ülkemizin kalkınması, aydınlık bir nesil yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı başarılı ve çalışkan kaymakamımız Bülent Tekbıyıkoğlu ile Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu plaket takdimi öncesi yaptığı konuşmada, Sabit Eren’in önemli bir değer olduğunu belirterek şöyle dedi: “ Her ilçenin değerleri vardır. Bu ilçeler, beldeler, yerleşim yerleri bu değerlerini yetiştirirler. Sabit Bey bizim değerlerimizden bir tanesi, kendisi Hassa’da doğmuş, Hassa’da yetişmiş daha sonra kader kendisini bir başka yöne savuruyor. Orada işadamı oluyor, zaman geliyor kendisinin doğduğu, büyüdüğü yeri unutmuyor. Hassa’da eksik olan ve ihtiyacı olan Güler Eren anaokulunu yaptırıyor. Şuan yaptırdığı anaokulu tam kapasite çalışıyor. Hassa belediye başkanımızla birlikte kendisine teşekkür ziyaretine geldik.”

Sabit Eren Bizim İçin Önemli Bir Değer.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet