Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Yönetiminden İGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

İTSO Yönetiminden İGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

 İTSO Yönetiminden İGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

İTSO Başkanı Yılmaz, “Gazeteciler, Toplumu Bilgilendirmekle Kalmayıp Tarihe Not Düşüyor ve Çok önemli bir Kamu Hizmeti Görüyor”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni yönetimi tebrik etti çalışmalarında başarılar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İTSO Yönetimini kapıda nezaketle karşıladılar.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, şehrin genel konuları değerlendirildi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İGC Başkanı Diyap Atar nezdinde, yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek başarılar diledi.
İTSO Başkanı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Gazeteci arkadaşlarımız toplumu bilgilendirmekle kalmayıp tarihe not düşüyorlar ve çok önemli bir kamu hizmeti görüyor aslında. Yıllar geçse de yapılan o haber arşivden çıkıyor ve bulunuyor. Gazeteci meslektaşlarımızın doğru tarafsız ve objektif olması gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda her zaman bu işin hakkını vererek emeğini ortaya koyarak gece gündüz demeden çaba sarf eden emekçi gazetecilerimizin yanındayız” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İGC Başkanı Diyap Atar ise; “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve tüm üyelerimiz gazeteci meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek, şehrimizin sorunlarını gündeme getiriyor ve bu konuda tarafsız olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaşadığımız şehre hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Bizlerde İGC olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi
İskenderun Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.
Ziyaret sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar