Skip Navigation Links

MHP İskenderun köylerinde dert dinliyor

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin İskenderun ilçe başkanı İbrahim Gül ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ile birlikte İskenderun’a b

Politika   A+a-

MHP İskenderun köylerinde dert dinliyor

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin İskenderun ilçe başkanı İbrahim Gül ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ile birlikte İskenderun’a bağlı köyleri ziyaret ediyorlar vatandaş ile bir araya geliyorlar.

MHP İskenderun ilçe teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı köy gezileri kapsamında İskenderun’a bağlı Tatarlı,Işıklı,Haymaseki,Avcılarsuyu,pirinçlik, Helvalı ve Suçıkağı köylerinde vatandaş ile bir araya gelen heyet burada halkın sorunlarını dinlediler sohbet ettiler.

Ülke gündemindeki konuların yanısıra çiftçilerin sorunlarının da konuşulduğu ziyaretlerde ana konular artan terör olayları ve çiftçinin belini büken gübre,mazot,tohum ve Zirai ilaçların fiyatlarının artması karşısında çiftçinin ürününün değer kaybetmesi oldu. MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin terör olaylarının MHP iktidarında kararlı bir mücadele ile bir yılda çözüleceğini söyledi. Çiftçilerin ucuz mazot, peşin destekleme ve tarım ürünlerinin ithalatına sınırlama getirilerek ayağa kaldırılması gerektiğini anlatan Çirkin MHP nin üreten ekonomiden ve üreticiden yana olduğunu anlattı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet