Skip Navigation Links

Erzin'e Yapılan En Büyük Yatırım

Erzin İsos Termal Sağlık Merkezi

Ekonomi   A+a-

Bu Güne Kadar Erzin’e Yapılmış En Büyük Yatırım

Erzin İsos Termal Sağlık Merkezi

Erzin ilçesinde tarihinin en büyük yatırımı gerçekleşiyor. Jeotermal Enerji Kaynakları Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı Mehmet Ali Doğan başkanlığında Doğan Gurup tarafından bölgemizin girişimci işadamlarının da ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan yatırım ile Erzin Sağlık Turizminin başkenti konumuna gelecek.

Erzin Başlamış Köyü İçmeler Mevkiinin kuzeyinde, Amanos dağlarının batı eteklerinde çam ormanlarının içerisinde 140 dönüm arazi üzerinde yapımı planlanan Erzin İsos Termal Sağlık Merkezi 55.248 M2 kapalı alana sahip olacak.

Üç etap halinde tamamlanması planlanan projenin birinci ayağında 90 adet stüdyo daire, 250 adet 2+1 daire, 196 adet 1+ 1 daire ve 155 adet otel odası bulunmakta. 1500 yatak kapasiteli tesis en geç 18 ay içerisinde tamamlanarak mülk sahiplerine teslim edilecek.

Amanos dağlarının batı eteklerinde çam ormanlarının içerisinde 140 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan tesisin birinci etabı 80 dönüm bir araziyi kaplamakta. 55 dönümü kapalı olan bu alanda apart daireler, otel, kongre ve konferans salonları, sağlık merkezi, sosyal tesisler ve donatıları bulunmakta.

Kapalı ve açık termal tatlı su ve çamur havuzlarında tatilinizi sağlığa dönüştürecek bu projede SPA & Wellnes (Kaplıca ve Güzellik) merkezinde konusunun uzmanları tarafından kişiye özel düzenlenen programlar sunulmakta.

Tesis gelen konuklarını ilk olarak tam teşekküllü bir sağlık taramasından geçirerek kişisel ihtiyaçlarını ve fiziksel taleplerini belirleyerek elde ettiği veriler ışığında geleneksel kür uygulamalarından, modern masaj tekniklerine kadar birçok seçenek sunacak.

Erzin İsos Termal Sağlık Turizm A. Ş. Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Erden devre mülklerin içinde bulunduğumuz aybaşından itibaren satışlarının başladığını belirterek özellikle hafta sonları 1200 kişiyi ağırlayarak tesisi gezdirdiklerini belirtmekte.

Gelen konuklara sadece tesisi tanıtmakla kalmadıklarını belirten Ahmet Erden; “Konuklarımıza özellikle Erzin İçmelerini, Şahin Tepesini, Hayvanat Bahçesi ve Burnaz Plajını da gösteriyoruz. Yani burada satın alacakları bir devre mülk sayesinde Erzin’in tarihi, turistik, termal ve doğal güzelliklerine de kavuşacaklar. Üyesi olduğumuz RCI (Uluslararası Tatil Değişim Sistemi) sayesinde yurt içinde veya dışında kendi seçecekleri bir tesiste, kendi belirledikleri tarih aralığında da tatil yapma imkanı sunmaktayız ” dedi.

Erzin İsos Termal Sağlık Merkezindeki aktiviteleri de sıralayan Erden; “Tesisimizde Aqua Park, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, aile havuzları, çocuk oyun bahçesi, açık fitness alanları, kapalı fitness salonu, sauna ve Fin hamamı, Go-Kart alanı ve ATV (motorlu arazi aracı), Paint Ball, Masa Tenisi, Mini Golf, Bowling, Futbol, Voleybol, Basketbol sahaları, Tenis Kortu, Eğlence Merkezi, Anfi Tiyatro, Animasyonlar, Sinema, Kültür Merkezi, Fayton, Piknik, Gezi Alanları, Yapay Şelaleler, Su kanalları, Kamelyalar, pergolalar, Binicilik Merkezi ve Hayvanat Bahçesi gibi sosyal alanların yanı sıra SPA, Hidroterapi, Aromaterapi, Su içi masaj zıt banyo, Çamur banyosu, Tazyikli Su, Gaz, Buhar ve Tuz Odası gibi hizmetlerde sunulmakta” dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet