Skip Navigation Links

ARSUZ’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete yolculuğunun 83.’üncü yılında,Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı.

ARSUZ’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDUWeb
TV

Hatay   A+a-

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete yolculuğunun 83.’üncü yılında,Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı.
Saat 09.05'te adeta hayatın durduğu Arsuz’da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleşti. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm cadde ve sokaklarda vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Bazı sürücüler de kornalara basarak sirenlere eşlik etti.
Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde tüm ilçe protokolü hazır bulundu. Törenin ardından Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andığını belirterek, “ Mustafa Kemal Atatürk devletin ve milletin içinde bulunduğu olanaksızlıklara rağmen, kararlılıkla, yılmadan milletin bağımsızlığı için hayatını ortaya koymuştur. Anadolu topraklarından başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi, Atatürk sayesinde başarıya ulaşmıştır.Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere adı duyulmamış tüm kahramanlara borçluyuz.Bu vesile ileGazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 83. yıldönümünde, saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
ARSUZ’DA HAYAT 2 DAKİKA DURDU videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet