Skip Navigation Links

Palyaço gösterilerini Hatay’da sevdirdiler

Kelebekler Çocuk Tiyatrosu Kurucusu ve yönetmeni illizyonist Faruk Ağar ve ekibinin gösterileri Hatay’da Palyaço gösterilerinin daha bir ilgi gö

Magazin   A+a-

Palyaço gösterilerini Hatay’da sevdirdiler

Kelebekler Çocuk Tiyatrosu Kurucusu ve yönetmeni illizyonist Faruk Ağar ve ekibinin gösterileri Hatay’da Palyaço gösterilerinin daha bir ilgi görmesine vesile oldu. İskenderun ve Hatay’da Palyaço ve Sihirbazlık gösterileri izlemek isteyenler 0 536 451 81 87 numaralı cep telefonuna ulaşmalarıyla bu isteklerini gerçekleştirebiliyorlar. Faruk Ağar ve ekibinin çocuk şenliklerinde, sergiledikleri, sihirbazlık ve palyaço gösterileri büyük ilgi görüyor. Yaklaşık 25 senedir bölgemizde komedyenlik yapan ve Türkiye’nin hemen her festivaline davet edilen animatör Faruk Ağar, sihirbazlık gösterileriyle de beğeni topluyor.

Bölgemizin tiyatrocusu Faruk Ağar ve ekibinin bay ve bayan palyaçolardan oluşan animasyon ekibi, gittikleri her yerde çocuk etkinliklerini renklendiriyorlar. Çocuk Şenlikleri ve diğer muhtelif organizasyonlarda palyaço gösterileri izlemek isteyenlerin 0 536 451 81 87 nolu telefona ulaşmaları yeterli oluyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (4) adet yorum var.
NESLİHAN 25 Eylül 2012 Salı
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM KUTLARIM
emre 24 Eylül 2012 Pazartesi
emeğinize sağlık,çocukları mutlu eden,neşelendirene helal olsun,sevgiler...
saliha 24 Eylül 2012 Pazartesi
senelerdir keyifle izliyoruz başarılar
saliha 24 Eylül 2012 Pazartesi
senelerdir keyifle izliyoruz başarılar
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet