Skip Navigation Links

İskenderunspor Kendine Geldi

İskenderunspor 1967 kendi sahasında galip

Spor   A+a-

Türkiye Kupası’nda hafta içinde Adıyamanspor’u eleyerek ikinci tura çıkmayı başaran İskenderunspor 1967, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Silivrispor’u her iki yarıda attığı birer gollerle 2-0 mağlup etmeyi bildi.

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan İskenderunspor 1967, karşılaşmanın ilk 15 dakikasında rakibi Silivrispor’u çözmeye çalıştı. Sahada iyiden iyiye ağırlığını koymaya başlayan ev sahibi ekip, her iki yarıda rakip fileleri havalandıran turuncu-mavcili ekip bu sonuçla ligde ilk galibiyetini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 25: Rakip kaleye iyiden iyiye yüklenen İskenderunsporlu Mehmet Türk, ceza alanı dışında aldığı pasla topa çok sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Dk. 26: İskenderunspor’un beklenen golü geldi. Bu dakikada orta alandan gelişen atakta Nurettin sol çaprazda bulunan Abdurrahman’ı gördü. Abdurrahman, ceza alanı dışında yaptığı akıllı vuruşla top, Silivrispor filelerini havalandırdı;1-0.

Dk. 43: Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekipte Mehmet Türk, kendi alanında aldığı topu derinlemesine pas ile Abdurrahman’ı gördü. Abdurrahman, topla ilerledikten sonra uygun pozisyonunda şut yerine pas vermeyi tercih edince takımını mutlak golden etti.

Dk. 44: konuk ekip Silivrispor, kontratağı serbest vuruşla önlendi. Konuk ekip, kaleyi karyıdan gören bir noktadan kazandığı serbest atışını Oğuzhan kullandı, topu iyi takip eden kaleci Muhammet, gole izin vermedi.

İlk yarı İskenderunspor 1967’nin 1-0’lık üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi İskenderunspor 1967, henüz 49. dakikada Ali Yıldırım’ın ayağından önemli pozisyondan yararlanmadı.

Dk. 56: rakip Silivrispor’un orta alandan gerçekleştirdiği atakta Ersal’ın sert şutu kaleci Muhammed’den sekti, ardından savunma topu uzaklaştırdı.

Dk. 58: Turuncu-mavili ekip, orta sahadan geliştirdiği atakta Ali Yıldırım, Mehmet Türk’e pasını verdi. Mehmet Türk de Nurettin’e topu uzattı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Nurettin, plase bir vuruşla topu Silivrispor ağlarına gönderdi;2-0.

Bu dakikalardan sonra Tanju, oyuna sonradan giren Ali İhsan ve Onur’un ayağından önemli fırsatları değerlendiremedi. Bu dakikalardan sonra İskenderunspor 1967, çabası başka gol getirmeyince sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı ve üç puanla tanıştı.

Maçı İskenderunspor yönetm kurulu Başkanı Sedat Uysal’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve denizciler belediye Başkanı Esabil soydan da izledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet