Skip Navigation Links

MHP’DEN BELEN’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Hatay'da 'Adım adım 2023, il il Anadolu' temalı istişare toplantıları son olarak Belen'de...

 MHP’DEN BELEN’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

Politika   A+a-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Hatay'da "Adım adım 2023, il il Anadolu" temalı istişare toplantıları son olarak Belen'de Koca Yusuf Restoran'da gerçekleştirildi.
Toplantıya, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, MYK Üyeleri Uğur Öztürk ile Ali Fuat Kardaş, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay İl Başkanı Murat Adal, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül katıldı.
Toplantı, Belen Belediyesi'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin olduğu slayt gösterisi ile başladı. Daha sonra Belediye Başkanı Gül söz aldı. Belediyeyi oldukça yüksek bir borçla devraldıklarını söyleyen Gül, "Daha önce kredi için bankalara başvurulduğunda sırt çevrilen bir Belen Belediyesi varken, şimdi bankaların kredi vermek için sıraya girdiği bir Belen Belediyesi var" dedi.
Şimdiye kadar belediyenin araç filosuna tam 14 araç kazandırdıklarını söyleyen Gül, "Tek eksiğimiz Eksrtravator aracımız kaldı. Onun da sözünü Gaziantep milletvekilimiz Muhittin Taşdoğan'den almak istiyoruz" dedi. Bunun üzerine Taşdoğan bu sözü yerine getireceklerini belirtti.
 
Kaşıkçı'dan Çirkin'e Ağır Eleştiri
Toplantıda söz alan Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen'in ideolojik olarak MHP'nin kalesi olduğunu vurguladı. Belen'in MHP'yi birçok kez belediyede iktidara taşıdığını belirten Kaşıkçı, "Cumhur İttifakı'nın en iyi işlediği ilçelerden biri Belen'dir. Bu vesileyle AKP Milletvekilimiz Abdülkadir Özel'e ve ilçe başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.
İyi Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına ettiği küfürü hatırlatan Kaşıkçı, İyi PArti İl Başkanı Şefik Çirkin için, "MHP'de ülkücülüğün bittiği iddiası ile ayrıldınız ama şehit yakınına küfür eden zata bir tek kelime bile etmediniz. Bu mudur sizin ülkücülüğünüz?" diyerek sert tepki verdi.
 
Taşdoğan'dan Başkan Gül'e Övgü
Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, İbrahim Gül'ün 30bin nüfuslu Belen ilçesini modern bir hale getirdiğini vurgularken, "İbrahim Gül Başkan burda çalıştığı gibi Ankara'da da Belen için büyük uğraşlar veriyor. Belenliler olarak böyle bir başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız" dedi.
Covid 19 nedeniyle tüm dünyada büyük bir ekonomik sıkıntı olduğunu söyleyen Taşdoğan, "Aşımız olmamasına rağmen dünyada en çok aşı uygulayan 5 ülkeden biriyiz. İnşallah Turkovac aşımız da Aralık ayında çıkacak. Devletimiz bu süreci çok iyi yönetiyor, kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
 
Varlı'dan CHP'ye: "HDP Güdümündeler"
Adana Milletvekili Muharrem Varlı, CHP'nin meclisten geçen tezkereye karşı tutumunu eleştirirken, "Bu tezkereye karşı çıkmak HDP ve PKK'ya moral vermektir. Askerimiz oradan ayrılırsa bölgede özellikle de Hatay'da ciddi kargaşalar yaşanır" dedi.
2023 seçimleri için Cumhur ittifakının seçimi kazanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Varlı, "Cumhur ittifakının olası bir kaybı, en çok terör destekçilerini sevindirecektir. Buna mani olarak el ele kol kola girerek elimizi taşın altına koymalıyız" dedi.
Toplantı bitiminde İlçe Başkanları, Hatay'a gelen milletvekillerine ve MYK üyelerine hediyeler takdim ettiler.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet