Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bora_Therm Türkiye’nin Borusunu Üretiyor..

İskenderun Körfezi’nde yeni bir marka doğdu.

Gündem   A+a-

 

Bora_Therm Türkiye’nin Borusunu Üretiyor..

İskenderun Körfezi’nde yeni bir marka doğdu. Genç işadamı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odrası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Hatay Genç Girişimcimler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı ve kardeşi Çağlar Belibağlı, gerçekleştirdikleri yatırımla yeni bir markanın doğmasını sağladılar.

Bora-Therm markasıyla Sıhhi Tesisat Borusu üretimine İskenderun OSB’de başlayan Belibağlı kardeşler, 2 bin 500 metrekare kapalı alanda günlük 25 bin metre sıhhi tesisat borusu üretiyor.

Tüm dayanıklılık testlerinden geçirilerek, her türlü darbe ve yüke karşı dayanıklı olduğu belgelenen Bora-Therm sıhhi tesisat boruları, aynı zamanda 50 yıl toprak altında veya duvar içinde dayanma ömrüne sahip.

Bora Therm sıhhi tesisat borularının üretimi ve bölge ekonomisine katkısı hakkında bilgiler veren Çağrı Belibağlı, hedeflerinin 3 yıl içinde günlük 100 bin metre üretim yapmak olduğunu belirtirken, aynı zamanda bölgede yeni bir sektörle istihdam yaratmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Her türlü siparişe uygun üretim yapabildiklerini belirten Belibağlı, kısa bir sürede Akdeniz bölgesine hakim, Güneydoğu Anadolu ve KKTC’de bayilik sistemiyle piyasaya iyi bir giriş yaptıklarını ve 3 yıl içinde ki hedeflerinin ise Türkiye’nin saygın markaları arasında yer almak olduğuna dikkat çekti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş