Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karasayar Ekonominin Kalbini Fethetti.

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar ile İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu, dur durak bilmeden bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.

Gündem   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar ile İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu, dur durak bilmeden bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor. Ülke ekonomisinin önemli mihenk taşları Yazıcı Demir Çelik, Şampiyon Filtre, For Metal ve ardından da Soylu Beton’a çıkarma yaptıktan sonra, İskenderun OSB’nin kalbi Başkanlık binasına geçen Karasayar ve beraberindekiler, üretim, istihdam ve ihracat konularında bilgiler aldılar..

Karasayar Ekonominin Kalbini Fethetti.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dün iş adamlarının konuğu oldu. İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ne çıkarma yapan Milletvekili Karasayar, ülke gündemini konuşarak iş adamlarına “Her zaman yanınızdayız. Bizler sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için görev yapıyoruz” dedi.

Milletvekili Karasayar, daha Yazıcı Demir Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara ve yöneticilerle bir araya geldi. Ziyaretten dolayı son derece onurlandıklarını kaydeden Gözükara, demir çelik sektörünün gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu. Sektörde zaman zaman krizlerin yaşandığını kaydeden Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara, var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, ülkenin kalkınması için ellerinden gelen tüm mücadeleyi verdiklerini söyledi. Gözükara ziyaretten dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İş adamlarımızın ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması ve işsiz sayısının azalmasında önemli rol oynadığını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, her zaman yatırımcının yanında olduklarını ifade etti. Türkiye’nin son dönemlerde büyük aşama kaydettiğini belirten Karasayar, iş adamlarını üretkenliklerinden dolayı kutladı.
Milletvekili Karasayar’ın bir sonraki durağı Şampiyon Filtre oldu. Karasayar ve beraberindekileri Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz sıcak bir ilgiyle karşıladı. Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Selma Yılmaz, filtre sektöründe ilk üçü hatta dört ve beşinci sırayı İskenderun’un aldığını belirtti. İskenderun’un filtre sektörü konusunda oldukça şanslı olduğunu belirten Yılmaz, ihracat bayrağını daha da yukarılara çekmek için yoğun çaba ve gayret sarf ettiklerini vurguladı. Tek amaçlarının istihdama katkı, ülke ekonomisine kazanç olduğunu dile getiren Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, Suriye ve terör konuları ile ilgili merak ettiği soruları Milletvekili Karasayar’a sorarak yanıt buldu. Suriye olaylarının bir an önce bitmesini temenni eden Yılmaz, hergün gelen şehit haberlerinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade etti. Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunun altını çizen Yılmaz, “Sükunetimizi koruyacağız. Türk halkımız da bilinçli insanlardır. Herhangi bir provake olaya kapılmazlar. İnşallah el birliğiyle bu çalkantılı ve zor günleri atlatacağız” diye konuştu. Milletvekili Karasayar ise Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü sorun ve sıkıntılarında her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
AK Parti heyeti daha sonra İskenderun Organize Sanayi Bölgesi idari binasına geçerek burada yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Karasayar, beraberindeki heyet daha sonra For Metal’e konuk oldu. AK Parti heyetini buruda işletme sahibi Şahin Kunt karşıladı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Milletvekili Karasayar, For Metal işletmecisi Şahin Kunt ile sektör hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Şahin Kunt ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, amaçlarının ülke ekonomisine ve istihdama katkı olduğunu dile getirdi.

Karasayar, Soylu Beton’da ziyaretinde yaptığı konuşmada, ülkenin gelişmesi ve kalkınması noktasında çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'de uygulanan Mali disiplinin birçok ülke tarafından örnek alındığını ifade eden Karasayar, Ak Parti hükümetinin uyguladığı ekonomik modelin istikrarı koruduğunu kaydetti. Bölgenin hızla geliştiğini vurgulayan Karasayar, "Önemli yatırımlar yapılıyor, yapılacak. Yatırımcılara her zaman destek olmaya hazırız. Bir ülkenin kalkınmasında yatırımcıların büyük bir rolü var" diye konuştu.

İsmail Soylu ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti iktidarının ülkenin ve bölgenin kalkınması noktasında önemli çalışmalar yaptığnıı kaydetti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş