Skip Navigation Links

İskenderun'da Cinayet

Hatay’ın İskenderun ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden bir kişi amcısının oğlunu önce pompalı tüfekle vurdu sonra satırla başını kesmeye kalkt

Gündem   A+a-


Hatay’ın İskenderun ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden bir kişi amcısının oğlunu önce pompalı tüfekle vurdu sonra satırla başını kesmeye kalktı
Alınan bilgiye göre olay Barbaros mahallesinde meydana geldi. Emekli devlet memuru olan Bekir G (59) amcasının oğlu olan Zeki G’nin saldırısına uğradı. Yolda yürüyen Bekir’ G’nin motosikletle yaklaşan Zeki G motosiklet üzerinde halı içerisine sakladığı pompalı tüfeği çıkartarak Bekir’e ateş etmeye başladı.
Omzundan yaralanan ve yere yığılan Bekir’e daha sonra satırla saldıran Zeki G (45)başına ve boğazına satırla vurarak amcasının oğlunu hunharca öldürdü. Çevredeki vatandaşların bağrışmaları üzerine olay yerinden kaçan Zeki G polisin sıkı takibi sonrası yakalanarak göz altına alındı. Kafası kopmak üzere olan Bekir G. ise hastaneye götürüldüğünde çoktan hayatını kaybetmişti. Acı haberi alarak hastaneye giden aile yakınları sinir krizleri geçirirken polis olayların büyümemesi için hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Aileye ait iflas eden bir şirket nedeniyle kefil konumundaki Zeki G’nin evine icra geldiği için yaşandığı iddia edilen olayda hayatını kaybeden Bekir G’nin ise alacak verecek meselesinde aracılık yapıp iki akrabasını anlaştırmaya çalıştığı olayda bir suçunun olmadığı iddia edildi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet