Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adalet Duygusunu Rencide Ettirmeyeceğiz

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeleri İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar’ı dün makamında ziyare

Gündem   A+a-

Gazetecilerden Başsavcı Ziyareti!

“Adalet Duygusunu Rencide Ettirmeyeceğiz”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeleri İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar’ı dün makamında ziyaret etti. Her türlü kamu görevinde işbirliğine hazır olduklarını ifade eden İGC Başkanı Şehmuz Aslan, basın mensupları adına başsavcıya görevinde başarılar diledi.

İskenderun’da kısa bir süre önce göreve başlayan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Tatar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dünde Başsavcı Tatar’ı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilediler.

Cemiyet Üyeleri adına konuşan İGC Başkanı Aslan; “İskenderun basını Türkiye’de sayılı basın merkezlerinden biridir. Çok aktif ve olaylara objektif bakmaktadır. Kentimiz, son yıllarda gelişen ve çok hareketli bir yerdir. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak her türlü kamu görevinde işbirliğine hazırız” dedi.

İskenderun’da basını yakından takip ettiğini söyleyen Başsavcı Tatar, İskenderun basınının hakkaniyetli hareket ettiğine vurgu yaptı. Daha önceden olduğu gibi yeni görev yerinde de utanmamak ve utandırmamak için çalışacaklarının altını çizen Başsavcı Tatar; “İnsanların adalet duygusunu sarsmamak, adaleti zamanında getirmek, güçlüyü veya güçsüzü değil haklıyı haksızı ayırt edeceğiz. Elbette burada mükemmeli yapacağımızı taahhüt edemeyiz ama mükemmeli yapmak için çalışacağız. Adalet duygusunu rencide ettirmeyeceğiz” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
avukatcihangir 24 Eylül 2012 Pazartesi
Bu gazetede ve genel pek çok gazetede yazan bir köşe yazarı olarak mesleğim gazetecilik olmasada artık kendimi onlara yakın görüyorum ve hukukçu kimliğimlede bu girişimlerini alkışlıyor,gurur duyuyorum,desteğin adalete olan inancın tüm kurumlarca da dile getirilmesi dileklerimi sunuyorum...
son gelişmeler
öne çıkanlar