Skip Navigation Links

Törenlere Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrası ve Bandosu Damgasını Vurdu

Tüm Türkiye’de ve Türk’ün yaşadığı heryerde Cumhuriyet’in ilanının 98’nci yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Törenlere Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrası ve Bandosu Damgasını VurduWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Tüm Türkiye’de ve Türk’ün yaşadığı heryerde Cumhuriyet’in ilanının 98’nci yıldönümü coşkuyla kutlandı. İskenderun’daki kutlamalara Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bando ve Flarmoni orkestrası damgasını vurdu.
Geçtiğimiz yıllarda bando takımıyla törenlere eşlik eden Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, bu yıl öğretmenlerin yönetiminde öğrencilerden oluşan Flarmoni Orkestrasıyla katıldı.
Dillere pelesenk olmuş marşları ve şarkıları seslendirerek Cumhuriyet Bayramı törenlerinin coşkusunu büyüten Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bandosu ve Flarmoni Orkestrası, protokol üyeleri, öğrenciler ve törenleri izlemeye gelen binlerce vatandaştan büyük alkış topladı.
Tüm mülki ve askeri erkan, siyasi partiler ile STK’ların protokol tribününde izlediği törenlerde coşkuyu her yılkinden fazla büyüten Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bandosu ve Flarmoni Orkestrası, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’nci doğum gününe yakışır bir program sundu.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in protokol tribününde gurur ve mutlulukla izledikleri bando ve flarmoni orkestrasının binlerce kişi tarafından ayakta alkışlanarak beğeni toplaması öğrenci ve öğretmenlere de büyük bir mutluluk yaşattı.
En küçüğünden en büyüğüne, Flarmoni Orkestrasında görev alan öğrenciler, bando takımındaki abla ve abilerine enstrümanlarıyla eşlik ederken gururluydular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Törenlere Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrası ve Bandosu Damgasını Vurdu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet