Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İYİ PARTİ SOKAKLARA STANT KURDU

İyi Parti üye kaydı çalışmalarını yurt genelinde olduğu gibi İskenderun’da da sokağa stant kurarak sürdürürken, İlçe teşkilatı vatandaşın partiye ola

İYİ PARTİ SOKAKLARA STANT KURDU

Politika   A+a-

 İyi Parti üye kaydı çalışmalarını yurt genelinde olduğu gibi İskenderun’da da sokağa stant kurarak sürdürürken, İlçe teşkilatı vatandaşın partiye olan ilgisinden memnun.
 
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener önderliğinde her geçen gün partilerine olan ilginin çığ gibi büyüdüğünü ifade eden İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın üye kayıtları için harekete geçtiklerini söyledi.
 
Ülke meseleleri başta olmak üzere partilerinin programlarını kentin belirli noktalarına kurdukları standı ziyaret eden vatandaşlara aktardıklarını belirten İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın “Havuzlu çarşı, Yelkenli Sokak, banka önü ve Yazar Eczanesi civarında üç noktada stantlarımızı kurduk. Partililerimizle birlikte ‘Geleceğin Türkiye’sinde Sende Yerini Al ‘diyerek vatandaşlarımızı partimizin üyesi olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
 
İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve ekibi partisi için üye kayıtlarını kurdukları stantlarla hafta boyu sürdüreceklerinin altını çizerek “Gösterilen ilgiden çok memnunuz. Cumartesi gününe kadar 11,00 ile 16,00 saatleri arasında kayıtlarımız devam edecek” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş