Skip Navigation Links

Zanlılar İskenderun’da Ele Geçirildi

Mersin’de çeyiz sandığı içersinde bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesinin ardından aranan katil zanlısı sevgililerde İskenderun Asayiş Büro a

Gündem   A+a-

Zanlılar İskenderun’da Ele Geçirildi

Mersin’de çeyiz sandığı içersinde bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesinin ardından aranan katil zanlısı sevgililerde İskenderun Asayiş Büro amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı

Mersin'de depo olarak kullanılan bir iş yerindeki çeyiz sandığı içinde bulunan cesedin, 5 ay önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaybolan Ömer Şahin'e ait olduğunu belirleyen Mersin polisi olayla ilgilide Ömer Şahin eşi M.G (Müge Şahin) ile sevgilisi olduğu öne sürülen M.G (Muhittin Güçlü) için arama emri çıkarttı.

Türkiye genelinde aranan iki sevgili ile ilgili İskenderun ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı polisler araması bulunan kişiler üzerinde çalışma başlattı. İskenderun’da bir işyerinde iş bulan M.G’nin Numune mahallesinde de sevgilisi M. Ş ile ev tuttukları ve burada yaşadıklarını tespit edildi. İskenderun emniyet müdürlüğü Asayiş büro amirliği ekipleri tarafından gece vakti yapılan operasyonda her iki katil zanlısını evde yakalayan polis M.Ş ile M.G’yi gözlem altına aldı. Yapılan sorgulamalarının ardından İskenderun polisi Mersin polisine teslim etti.

İskenderun ilçe Emniyet müdürlüğünde polislerin arasında Mersin’e götürülmek üzere çıkan katil zanlıları gazetecilerin sordukları soruları yanıtsız bıraktı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet