Skip Navigation Links

Mengüş Ailesinin Mutlu Günü

Güvenç Ali Erkekliğe İlk Adımı Attı

 Mengüş Ailesinin Mutlu Günü

Magazin   A+a-

 
Güvenç Ali Erkekliğe İlk Adımı Attı
 
Derya ve Emir Ali çiftinin biricik oğulları Güvenç Ali düzenlenen muhteşem sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.
 
Sarya Güzellik Merkezi işletmecisi Derya Mengüş’ün biricik oğlu Güvenç Ali’nin Arsuz’da Çamlıyer Restaurant Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet düğününde Mengüş ailesini, İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak, İskenderun’lu ünlü ses sanatçısı Yılmaz Mengüş, yakın akraba, dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.
 
Ünlü Sanatçı Yılmaz Mengüş, yeğeni Güvenç Ali’nin sünnetinde birbirinden güzel şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Derya ve Emir Ali Mengüş’ün biricik evlatları Güvenç Ali’nin mutluluğuna ortak olan davetliler, sünnet düğününde birbirinden güzel oyun havaları ile gönüllerince eğlendi.
 
Gecede tüm konukları ile tek tek yakında ilgilenen Sarya Güzellik Merkezi işletmecisi Derya Mengüş ve eşi Emir Ali Mengüş çifti biricik oğulları Güvenç Ali’nin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
AysunKeskin 12 Aralık 2021 Pazar
Cokguzelhaberler
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet