Skip Navigation Links

Yener, 5’nci Şubesiyle Mustafa Kemal’de…

Yener Eğitim Kurumları Yeni Kurs Merkezi 5. Şubesinin açılışı her kesimden yoğun ilgi gördü.

Yener, 5’nci Şubesiyle Mustafa Kemal’de… Web
TV

Eğitim   A+a-

  İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi 578 Sokak üzerinde hizmet verecek olan Yener Eğitim Kurumları Yeni Kurs Merkezi 5. Şubesinin açılışı her kesimden yoğun ilgi gördü.
 
Törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler, veliler ve konuklar katıldı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Açılacak bu işyerinin önce şehrimize, sahiplerine, öğrencilerine olmak üzere herkese hayırlı olsun. Bir eğitim yuvasının açılışında bulunduğumuz İskenderun, her geçen gün yeni işyerlerinin açıldığı özel bir ilçe, Belediye başkanı olarak bundan son derece memnuniyet duyuyorum” dedi.
 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hizmete giren kurumu gezen protokol, Yeni Kurs Merkezinden eğitim hizmeti alan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
Yener Eğitim Kurumları Kurucu Ortaklarından Adnan Yener, bugün Yener Eğitim Kurumunun 5. Şubesini açtıklarını belirterek “Dört tane yerde daha şubemiz bulunuyor. Toplamda bine yakın öğrencimiz, yüze yakın öğretmenimiz, 20-25 civarında da ön büro hizmetli çalışanımız var. Bizim için en mutluluk verici önemli olan çocuklarımızın aldığı eğitim, bu yönde ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. Umarım daha da iyi şeyler yapacağız biz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yener, 5’nci Şubesiyle Mustafa Kemal’de…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet