Skip Navigation Links

Engelsiz Yaşama Katkı İçin Buluştular

Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yardımlaşma gecesi düzenledi.

 Engelsiz Yaşama Katkı İçin Buluştular

Yaşam   A+a-

 
Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yardımlaşma gecesi düzenledi.
Birbirinden değerli ve renkli simaların katıldığı engelli bireylere yardım yemeğine, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve eşi Behice Güven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barkın ERYILMAZ, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Arsuz eski Belediye Başkanı Nazım Culha, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.
Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Serhat GÖKPINAR, bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları icraatlardan bahsederek, "Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hiçbir çağrıyı yanıtsız bırakmayacağımıza, daha eşit, daha erişilebilir, daha yaşanabilir ve daha farkında bir Arsuz için mücadele edeceğimize, engelli bireylerin hayat kalitesini en üst düzeye getirene kadar var gücümüzle çalışacağımıza, şahsım ve ekip arkadaşlarım adına söz veriyorum." sözlerini tamamladı.
Sonrasında söz alan Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven her zaman engelli bireylerin yanında olacaklarını belirterek, engelli bireylerin konfor alanlarını arttırmak adına yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret göstereceklerinin sözünü verdi.
Sonrasında Üç Ağaç Derneği ekibi ve Sevilay GÖKPINAR birbirlerinden güzel türküleriyle dinleyicileri mest etti.
Geliri engelli bireylere aktarılacak olan çekiliş eğlenceli anlar yaşattı. Gecenin düzenlemesine katkı veren isimlere plaket takdiminden sonra BAYŞAD Başkanı Musa Göçer şiir dinletisiyle ve yerel sanatçı Emre Ateş şarkılarıyla geceye renk kattı.
Birbirinden değerli misafirler geceye katılarak engelli bireylere katkı sağladılar.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet