Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşçi Sendika Omuz Omuza

İsdemir işçileri fabrikadan işçi çıkarılmalarına tepki gösterdi

Gündem   A+a-


İsdemir işçileri fabrikadan işçi çıkarılmalarına tepki gösterdi

Fabrika içerisinde toplanan yaklaşık 6000 bin İsdemir çalışanı Genel Müdürlük binası önüne kadar yürüyerek fabrika yönetimi aleyhine sloganlar atarak tepkilerini dile getirdiler.

İsdemir'de son günlerde işten çıkarmalara tepki gösteren işçiler,''bu fabrika bizler alın terimizle büyük fedakârlık göstererek çalışıyoruz. İsdemir'in bu günlere gelmesinde biz çalışanların büyük emekleri var. Nedeni belirsiz ve keyfi işten çıkartmalar biz fabrika çalışanlarını tedirgin ve rahatsız ediyor. bu konuya mutlaka bir son verilmelidir"ifadelerini kullandılar.''

İşçiler,''fabrika çalışanları olarak bundan sonra sendikamızla birlikte gerekli adımları atacağız unutulmamalıdır ki İsdemir işçisi fabrikasına en kötü gününde bile sahip çıkmış yapmış olduğu üretimde rekorlar kırmıştır. Kimse bizim gücümüzü test etmeye kalkmasın''şeklinde görüş beyan ettiler.

İşçiler fabrikada dağıtılan kar paylarında büyük bir adaletsizlik yaşandığını belirterek,''kar paylarından Genel Müdür 672.000TL,Genel Müdür Yardımcıları 300.000TL,Baş Müdürler 60.000TL,müdürler 30.000 bin tl, Baş Mühendisler 15.000TL gibi rakamlar alırken alın terinden başka hiçbir sermayesi olmayan biz fabrika çalışanlarını işten çıkarmak fabrika yönetimine hiç yakışmamaktadır. Bu durum bizleri son derece üzmüş ve motivasyonumuzu kırmış olup bu adaletsizliğin ortadan kaldırılmasını talep etmekteyiz ve tepkimizin artarak devam edeceğini önemle belirtiyoruz''şeklinde görüş beyan ettiler.

Genel Müdürlük önünde toplanan binlerce işçi sık sık ''İşçi sendika omuz omuza, Başkan nerede biz oradayız, fabrika yönetimi şaşırma sabrımızı taşırma'' şeklinde sloganlarda attılar.

İşçi Sendika Omuz Omuza videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar