Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSKENDERUN 2. KİTAP GÜNLERİNİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen olan İskenderun 2.Kitap Günleri Fuarının resmi açılışı gerçekleştirildi.

 İSKENDERUN 2. KİTAP GÜNLERİNİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kültür Sanat   A+a-

15-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen olan İskenderun 2.Kitap Günleri Fuarının resmi açılışı gerçekleştirildi.
Atatürk Anıt Alanında İmza ve Söyleşi salonunda düzenlenen fuarın resmi açılışına AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin,Belediye Meclis üyeleri,muhtarlar , Kamu Kurum ve Kuruşlarının Müdürleri, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KİTAP HAYATTIR ,HAYAT KİTAPTIR
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak rutin hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında kentimizde farklı organizasyonlara ve faaliyetlere imza atıyoruz.Kitap okumak düşünce ufkunu geliştirir, kişilerin olaylara bakış açısını, onu irdeleme, analiz etme şeklini geliştirir. Kitap fuarları ise toplumun okuma alışkanlığı kazanmasında ve okuma kültürü geliştirmede çok önemli rol oynamaktadır ” dedi.
Başkan Tosyalı,” İskenderun 2.Kitap Günleri birbirinden değerli 50 yazarımız, 60 standımız, 80 yayınevimizin katılımıyla 24 Ekim tarihine kadar saat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olacak. Kitap Fuarımız da yazar okur buluşmaları, söyleşiler, imza günleri ve çeşitli etkinlikler de yer alıyor. Bu vesile ile tüm katılımcı yazarlarımıza ve siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyor, fuarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. ”şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesilerek fuar alanındaki yayınevlerinin stantları gezilerek bilgiler alındı.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş