Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Civelek Ahilik Kaftanı Giydi

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı ve oda başkanları Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i ziyaret etti

Gündem   A+a-

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı ve oda başkanları Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i ziyaret etti

Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’e ahilik kaftanı giydirildi

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz ve Hatay’daki tüm oda başkanları, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i ziyaret etti.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz, esnafın her zaman yanında olduğunu belirttiği Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e çiçek verdi ve ahilik kaftanı giydirdi.

Yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i, 17-19 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Kültürü Haftası kapsamında ziyaret ettiklerini belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz, “Ahilik, eli açık, cömert, kardeş, arkadaş, yiğit, yaren, dürüstlüğün, dostluğun, yardımlaşmanın, hoşgörünün, dayanışmanın sanat ile birleşmesidir” dedi.

Suriye’ye bir an önce huzurun gelmesi temennisinde bulunan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz, medeniyetler şehri olan ilimizde herkesin birbirini sevdiğini ve kardeşlik içerisinde yaşadığını ifade ederek, gereksiz ve yersiz dedikoduların üzüntü verici olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu, sorun ve sıkıntılarını çözdüğünü belirterek, teşekkür eden Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz, “Siyasi rozetini çıkarmış, Hatay ve İskenderun için çalışan, takdire şayan, gönlümüzde taht kuran, esnaf ve sanatkarın derdini, sorununu çözen, yanımızda olan Başkanımızı çok seviyoruz. 1985’den bu yana birlik başkanıyım. Böyle dürüst ve temiz insanlara ihtiyacımız var. Başarılar diliyoruz. Tüm oda başkanlarımız ve esnaflar olarak her zaman yanınızdayız. Aramızda farklı partiden belediye meclis üyesi olan oda başkanlarımız da var. Sizin İskenderun için yaptığınız çalışmalarınızı onlar da beğeniyorlar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve bu sözlerin kendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Ahilik Kültürü Haftasını kutladı.

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Dilerim bütün bir yıl ahilik düşüncesi her zaman devam etsin. Ahilik kardeşlik, dostluk, dayanışma, iyiniyet ve birlik, beraberliktir. Şu günlerde ahilik düşüncesine ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz” dedi.

Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Biz Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle gidiyoruz. Yurtta sulh cihanda sulh. Zaten komşuluk bizim kültürümüzde var. Ahilik ilke ve düşüncelerine tüm dünyanın ihtiyacı var” diye konuştu.

İnsanların teknolojinin yaygınlaşmasıyla giderek yalnızlaştığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sizlerin birlikte olmanız, ziyaret etmenizden dolayı çok mutluyum. Önemli olan insandır. Yerel yönetimlerde herkese eşit hizmet vermek bizim görevimizdir. Toplumun huzuru için adaletli davranmak çok önemlidir” dedi.

Ziyarette, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, altyapısı olmayan hiçbir şeyin üst yapısının tutmayacağını söyledi.

Ziyaret, samimi bir havada sohbet ortamında geçti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar