Skip Navigation Links

Bebek Dostu Uz Dr Yasemen Karaca Kliniğini Açtı

Beslenme ve uyku düzensizliği sorunu yaşayan bebek sahibi ebeveynlerin imdadına Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Karaca yetişiyor…

Bebek Dostu Uz Dr Yasemen Karaca Kliniğini Açtı

Sağlık   A+a-

 Beslenme ve uyku düzensizliği sorunu yaşayan bebek sahibi ebeveynlerin imdadına Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Perihan Yasemen Canöz Karaca yetişiyor…
 
Bebek Dostu Uz Dr Yasemen Karaca Kliniğini Açtı
 
Hatay’da verdiği hizmetlerdeki uzmanlık alanlarıyla çocuk sağlığı ve hastalıkları dalında büyük ilgi gören Uzman Doktor Perihan Yasemen Canöz Karaca, İskenderun Adliyesi karşısı Atay İşmerkezi Kat 2 adresindeki kliniğinde hasta kabulüne başladı.
Uzman Emzirme Danışmanı, Holistik Uyku Danışmanı ve Earwell kulak Şekillendirme tedavisi gibi ebeveynlerin korkulu rüyası sorunların tedavisi üzerine kendini kanıtlamış olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Perihan Yasemen Canöz Karaca, meme ememeyen ve mamayla doğru beslemek isteyen, uyku düzeni bozukluğu yaşayan bebekler başta olmak üzere, çocuk sağlığı ve hastalıklarının tedavisindeki başarılarıyla tanınıyor.
Adres : İskenderun Adliyesi Karşısı Atay işmerkezi 2’nci kat
Randevu : 05525709380
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ahmet 31 Mayıs 2022 Salı
A+hastanelerde ki ilgi alakadan kat kat fazlasını yasemen hocamdan gördük yeni dogan bebegimizin kulağındaki şekil bozukluğu tedavisinde tanıdık kendisini Allah razı olsun yavrumuzdaki sorunu iyi bir tedavi süreci sonrası düzeltti..
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet