Skip Navigation Links

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Karayiğit Erzin'de

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KARAYİĞİT İLE MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLUDOĞA VE ÇEVRE KORUMA PLATFORMU İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Karayiğit Erzin'de

Gündem   A+a-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, Erzin ilçesinde HattuşaVocationThermal Club tesislerinde, AK Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile birlikte Doğa ve Çevre Koruma Platformu ile bir araya geldi.
HattuşaVocationThermal Club tesislerinde yapılan istişare toplantısına; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, AK Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı M. Burak İzgi, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Doğa ve Çevre Koruma Platformu Üyeleri katıldı.
AK Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu gerçekleşen toplantı ile ilgili yaptığı açıklmada; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı, Hemşehrimiz sayın Ahmet Karayiğit'in de teşriflerinde Doğa ve Çevre Koruma Platformu ile bir araya geldik.
Kuzuculu Mahallesi/Bülke mevkiinde yapılmak istenen Alçı Grafit Ocağı hususunda platformun hassasiyetlerini paylaştık ve stk'larımızla verimli bir fikir teatisinde bulunduk.
Toprağımıza, suyumuza hep birlikte sahip çıkıyor, canlılarımızın yaşam alanlarının ve ekolojik sistemimizin korunması hususunda yekvücuduz.
Çevre hassasiyeti'miz tüm siyasi mülahazaların üstündedir. Doğa ve Çevre Koruma Platformumuzun Hassasiyeti, Hassasiyetimizdir.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet