Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Kum Gibi Ajan Kaynıyor!

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Gazeteci Ali Yolcu’nun ‘Siz mülteci düşmanımsınız?’ şeklinde ki sorusuna çok çarpıcı yanıt verdi.

Hatay Kum Gibi Ajan Kaynıyor!

Gündem   A+a-

 Hatay’da 600 bin Selefiliğe yakın Suriyeli yaşadığını ve bunların yabancı ajanların kontrolünde olduğunu iddia eden Şefik Çirkin, “Bu insanları bir an önce ülkelerine geri göndermek gerekiyor” dedi ve aksi halde yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukları sıraladı.
Hatay kum gibi ajan kaynıyor!
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Gazetemiz Yazarı Ali Yolcu’nun ‘Siz mülteci düşmanımsınız?’ şeklinde ki sorusuna çok çarpıcı yanıt verdi.
Türkiye’de ki ve özelliklede Hatay’da ki mültecilerin varlığından hem Şefik Çirkin hem de İYİ Parti olarak neden rahatsızlık duyduklarını net ve yalın bir dille anlatan deneyimli siyasetçi Çirkin, iktidara geldiklerinde ilk işlerinin Suriye Devlet Başkanı Esat ile görüşerek ve anlaşarak Suriyelileri ülkelerine geri göndermek olacağını söyledi.
Şefik Çirkin birde korku ve kaygılarını da anlattığı açıklamasında şunları söyledi: “Hatay’da ki Suriyelilerin birçoğu Selefi inancına çok yakındırlar. Selefi inancının bir adım ötesi ise İŞİD ve El Kaidedir. Adamlar bir Alevi öldürürse cennete gideceğine inanıyor ve bunlardan Hatay’da yüzbinlerce kişi var. Üstelik yabancı ajanların kontrolündeler. Hatay’da 400 bin de Alevi vatandaşımız var. Ateşle Barut gibi. Hangi ahmak bunları getirdi ve buraya yerleştirdi. Selefi, Alevi sorunu çıkarsa ne yapacağız?” diye soran İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay’da ki yabancı ajanların ise Türkiye’nin zayıf dönemini yakaladıklarında planlarını Hatay üzerinden kuracaklarını öne sürdü.
DERDİMİZ MİLLETİMİZİN BEKASIDIR!
Gazetemiz Yazarı Ali Yolcu’nun “İYİ Parti Mülteci düşmanı bir partimi?” şeklinde ki sorusunu yanıtlayan Şefik Çirkin, “Biz Mülteci düşmanı değiliz. Türk milletinin yanındayız” diyerek bu tartışmaya son noktayı koydu.
Çirkin, “Biz ülkemizin, ilimizin milli menfaatlerini düşünüyoruz. Bizim mültecilerin yediğinde, içtiğinde gözümüz yok. Bizim derdimiz ülkemizin birliği ve beraberliğidir. Milletimizin bekasıdır. 600 bin selefi inancına yakın Suriyeli, 400 bin Alevi yurttaşımız ve kum gibi ajan kaynayan bir sahadan söz ediyoruz. Bunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Bu hassasiyetle hareket etmemiz gerekiyor. Bu nedenle bunları ülkelerine geri göndermek gerekiyor. Şüphesiz devlette öyle düşünüyor. İktidara gelir gelmez mültecileri kamyonlara bindirelim geldikleri yere gönderelim demiyoruz. Bir Rehabilitasyon sürecinden sonra Suriye Devlet Başkanı Esat ile görüşerek, anlaşarak göndereceğiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar