Skip Navigation Links

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü İskenderun'da Coşkuyla Kutlandı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü İskenderun Geçici Hayvan Bakım Evinde coşkuyla kutlandı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü İskenderun'da Coşkuyla Kutlandı

Gündem   A+a-

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Av. Tayfun Boda, çok sayıda hayvan dostu öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada hayvan sevgisinin insanlarda merhamet duygusunu da pekiştirdiğine vurgu yaparak hayvan sevmeyen insanı da sevmez dedi.
Başkan Tosyalı yaptığı konuşmanın ardından Yavru kedilerin daha refah bir ortamda bakılıp beslenebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evinde yeni yapılan kedi beslenme ve barınma evinin açılışını yaptı. Törenin ardından İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Necmiye Oktay; başta Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve başkan yardımcısı Tayfun Boda olmak üzere etkinliğe katılım gösteren Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Minik Patiseverler Kulübü, Ya-pa çocuk Akademisi, Bahçeşehir Koleji, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, Pamuk Kreş, Simya Koleji, Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile hayvan dostu Ahmet Yener'e ve bütün misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet