Skip Navigation Links

“Mustafa Kemal’i Terk ettiğimiz için Ülkemiz Bu Durumda”

Tufan’ın şu sözleri ise gündemi meşgul edeceğe benziyor: “Mustafa Kemal Atatürk bugün bu ülkeyi bize bırakmasaydı, bugün sizlerle bu kelim

Dünya   A+a-


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan:

Mustafa Kemal’i Terk ettiğimiz için Ülkemiz Bu Durumda”

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Tufan Yıldızlar Koleji’nin 2012-2013 öğretim yılı açış konuşmasında öyle cümleler sarfetti ki, dinleyen öğrencilerin de, öğretmenlerin de adeta kanı dondu. Osman Tufan konuşmasının ardından coşkuyla alkışlandı.

Tufan’ın şu sözleri ise gündemi meşgul edeceğe benziyor: “Mustafa Kemal Atatürk bugün bu ülkeyi bize bırakmasaydı, bugün sizlerle bu kelimeleri konuşuyor olamayacaktık. Belki bugün esaret altında olacaktık. Düşünün dünya o kadar geniş ki, etrafımızda savaşlar var, hainler var, bölücüler var, terörizm var. İşte bunlar hep Mustafa Kemal Atatürk’ün izini terk ettiğimiz içindir.”

Hatay’ın saygın öğretim kurumlarından Özel Tufan Yıldızlar Koleji, 2012-2013 öğretim yılını düzenlenen törenle açtı.

Lise son sınıf öğrencisinden okulla yeni tanışan birinci sınıf öğrencisine kadar tüm öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlenen öğretim yılı açılış törenine. Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’ın konuşması damgasını vurdu.

Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün önemine işaret eden Osman Tufan, çağdaş Türkiye’nin aydınlık geleceğini yetiştirmek hedefiyle yola çıkan Tufan Yıldızlar Koleji’nin kalitesine ve hızına yetişemeyecek hiç kimseyle yola çıkmayacakları uyarısında bulundu.

Osman Tufan konuşmasında şöyle dedi: “2012-2013 eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Türkiye Cumhuriyeti’nde karanlığın hüküm sürdüğü günlerde, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının öncülüğünde, özgürlük, bağımsızlık, çağdaşlık için kenetlenen halk tarafından kuruldu. Bugün bizlere armağan edilen bu Cumhuriyetin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyetinin gücü aydınlık, üretken, çağdaş tarihinden gelmektedir. Onu yaşatan huzur, barış ve refahını sağlayan siz sevgili gençler olacaksınız. Cumhuriyet dün olduğu gibi bugün ve yarın da Türkiye’nin teminatı ve güvencesi olacaktır. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu ülke uğruna şehit düşen, gazi olan, bu ülkeye hizmet veren herkese sevgilerimi sunuyorum.

Siz gençlerden tek bir isteğim var. Bu ülkeye ve değerlerine sahip çıkmanızdır. Bizlerden çok şey bekleyen velilerimiz var. Onlara daima Tufan Yıldızlar Koleji olarak şunu söylüyoruz, “Tek derdimiz var o da başarmak” eğer biz Hatay’da 1. olamıyorsak bu okulu ayakta tutmanın bir anlamı yok. Bize güvenen veliler bizlere hep şunu söylüyorlar “Biz çocuklarımızın iyi eğitim almasını istiyoruz, iyi insan olmasını istiyoruz. Onun için biz bu okulu tercih ediyoruz.”

Bu okula geldiyseniz sizin bize borcunuz var demektir, iyi insan olma borcunuz var. Gönlünüzde ki insan sevgisine ihtiyacımız var. Bizim Kur’an-ı Kerim’imizin de ilk kelimesi de “Oku” dur. Oku demek sadece kitap okumak değildir, insanı okuyun, doğayı okuyun, aileyi okuyun, sevgiyi okuyun, karşılıklı değer herşeyi okuyun. Bize verilen mesaj bu, bize verilen sevgi bu. Siz o sevgiyi kalbinize yerleştiremezseniz her şey boş. Çocuklar büyük okullarda okumuşsunuz ama kalbinizde insan sevgisi yoksa daha büyüğü Allah sevgisi yoksa hepsi boş. İşte Mustafa Kemal Atatürk bugün biz bunları konuşalım diye bu ülkeyi bize verdi. Mustafa Kemal Atatürk bugün bu ülkeyi bize bırakmasaydı, bugün sizlerle bu kelimeleri konuşuyor olamayacaktık. Belki bugün esaret altında olacaktık. Düşünün dünya o kadar geniş ki, etrafımızda savaşlar var, hainler var, bölücüler var, terörizm var. İşte bunlar hep Mustafa Kemal Atatürk’ün izini terk ettiğimiz içindir arkadaşlar. Bu ülke bir bütündür parçalanamaz, Türk ulusu bir bütündür parçalanamaz. Bunun için sizin de bu eğitimde bize destek vermeniz şarttır. Eğer destek vermiş arkadaşlarımız varsa zaten bu yolu tercih etmiş demektir…. Sıcaklar gelir geçer, soğuklar gelir geçer. Gençler sizler yeni başlayan arkadaşlarımıza örnek olmak zorundasınız. Örnek olmanın tek bir yolu vardır o da başarmak başarmak başarmak, başka çaremiz yok. Diyor ya Mustafa Kemal Atatürk, hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Şu saatten itibaren hiçbir öğretmenin ders başlamadı deme hakkı yok, sizlerin de ben kitap almadım, benim eksiğim vardı deme hakkınız yok. Bu okula geldiyseniz eğitim saatinde eğitim başlayacak. Öne geçmek isityorsanız, bu ülkeye yönetici olmak istiyorsanız, bu ülkede bizde varız demek istiyorsanız. Tufan Yıldızlar Koleji öğrencisi kendisini belli edecek. “

“Mustafa Kemal’i Terk ettiğimiz için Ülkemiz Bu Durumda” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet