Skip Navigation Links

Süleyman Kurtoğlu’nun Ayakları Yerden Kesildi..

Güzel gelin Çevre Mühendisi Sevim Miçillioğlu nikahın hemen ardından damat İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu’na öyle bir sürpriz yapti ki, herk

Magazin   A+a-


 

Güzel gelin Çevre Mühendisi Sevim Miçillioğlu nikahın hemen ardından damat İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu’na öyle bir sürpriz yapti ki, herkes hayranlıkla izledi..

Süleyman Kurtoğlu’nun Ayakları Yerden Kesildi..

Hatay’ın tanınmış restoran işletmecilerinden Kurtoğlu Restoran Ortağı işadamı Gazi Kurtoğlu, oğlu İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu’nu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen düğün merasiminde Çevre Mühendisi Sevim Miçillioğlu (Kurtoğlu) ve İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu çiftinin nikahlarını İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek kıydı.

Nikah merasiminde mutlu çift kadar heyecanlı olan aileleriyle birlikte şahitler Ali Akif Vurucu ile Delta Petrollerinde yönetici Mehmet Soydan ömür boyu mutluluğa şahitlik yaptılar.

Güzel gelin Sevim, şık gelinliği ve zarafetiyle beğeni toplarken, yakışıklı damat Süleyman ise kendisine çok yakışan damatlığıyla dikkatleri üzerine topladı. Pistin boş kalmadığı gecede gelin Sevim Kurtoğlu (Miçillioğlu), nikah kıyıldıktan hemen sonra, eşi Süleyman Kurtoğlu’na sürpriz yaparak bir şarkı seslendirdi.

Bir elinde mekrofon, hayatını paylaşacağı eşi Süleyman Kurtoğlu’na olan aşkını şarkı sözleriyle haykıran güzel gelin Sevim Kurtoğlu’nun özgüveni ve sesinin güzelliği davetlilerden tam not alırken, yakışıklı damat Süleyman Kurtoğlu’nun ayakları mutluluktan yerden kesilmişti.

Oldukça coşkulu geçen düğünde damat Süleyman Kurtoğlu, zaman zaman arkadaşları tarafından omuzlarda taşındı. Düğün merasimi sırasında Seher ve Gazi Kurtoğlu çifti tüm konuklarla bire bir ilgilenmeye çalıştılar. Yine Nuray ve Seyyit Miçillioğlu çifti gelen konuklara ilgi gösterip, düğün merasiminin kusursuz olmasına katkı sağladılar.

Çiftetellinin oynandığı, halayların çekildiği düğünde, havai fişek gösterileri de düğüne renk kattı. Kurtoğlu Ailesi fertleriyle Miçillioğlu Ailesi fertlerinin davetlilerle birlikte halay çekmeleri, düğün merasiminin hareketli ve neşeli geçmesine vesile oldu. Düğün merasimine katılan tüm konukların gönüllerince eğlendiği gece coşkuyla başlayıp, coşkuyla son buldu.

8.Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber internet haber portalı olarak genç çifti kutlar, onlara yaşam boyu mutluluklar dileriz.

Süleyman Kurtoğlu’nun Ayakları Yerden Kesildi.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet