Skip Navigation Links

Cumhuriyet Sağlık Kabini Hizmete Girdi

Arsuz’da Acil Müdahele ve Önemli İhtiyaçlar İçin;Cumhuriyet Sağlık Kabini Hizmete Girdi

Cumhuriyet Sağlık Kabini Hizmete Girdi Web
TV

Arsuz   A+a-

 Cumhuriyet Sağlık Kabini Arsuz’da hizmete girdi. Arsuz’da özellikle gece geç saatlerdeki sağlık ihtiyaçları olmak üzere 24 saat hizmet verecek olan Cumhuriyet Sağlık Kabini, hemşireleri ve sağlık personeliyle çalışacak.
Arsuz Gümüş Otel Kavşağı ile Altınkent arasında hizmete giren Cumhuriyet Sağlık Kabini’nin açılışına, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkan Vekili Lokman Canımoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof Dr İskender Sayek, Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve bölgenin önemli kanaat önderlerinden Necim Bozkurt, Arsuz Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Gökpınar ile eşi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ceylan Gökpınar ve daha bir çok davetli katıldı.
Geçtiğimiz ay ilçeye atanan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar açılışa kucağında oğlu Emre ile katıldı. Kucağında oğlu Emre ile açılışa katılan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, sıcak, samimi ve doğal haliyle vatandaşların büyük beğenisini ve takdirini topladı.
Açılış sırasında rahatsız olan oğlu Emre’ye sarılıp yatıştırmaya çalışan, evlat sevgisinin tüm sevgilerin üzerinde olduğunu gösteren Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, oğlu Emre için yapılan Stajyer Kaymakam esprisine de tebessümle karşılık verdi.
Açılışa katılan protokol üyeleri ve davetlilerle sohbet eden Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, ilçeye yeni atanmış olmasına rağmen kısa sürede gönülleri fetheden tavırlarıyla dikkat çekti.
Davetlilere kısa bir konuşma ile katılımlarından dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Sağlık Kabini Kurucusu Uzman Pedagog Psikolojik Danışman Seyran Ungan, Acil yardım uygulamalarından evde bakım hizmetlerine, serum ve idrar sondası takılması ile beslenme sondası takılması, enjeksiyon, evde bakıma muhtaç hastalara mobil hizmet gibi bir çok konuda hizmet vereceklerini belirterek, ilçede önemli bir açığı kapatmak gayretinde olacaklarını söyledi.
Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar da yaptığı konuşmada, inşaatı büyük oranda bitme aşamasına gelen Arsuz Devlet Hastanesi’ni altı ay içerisinde hizmete açmak gayretinde olacaklarını belirterek, Cumhuriyet Sağlık Kabini’nin ilçede önemli bir hizmeti yerine getireceğine olan inancını ifade etti.
Arsuz Belediye Başkan Vekili Lokman Canımoğlu da, ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak Cumhuriyet Sağlık Kabini’nin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler kurdeleyi keserek Cumhuriyet Sağlık Kabini’ni gezerek, Uzman Pedagog Psikolojik Danışman Seyran Ungan’dan bilgi aldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cumhuriyet Sağlık Kabini Hizmete Girdi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet