Skip Navigation Links

Yüzleri Güldüren Güneş

Yüzleri Güldüren Güneş

Yüzleri Güldüren Güneş

Gündem   A+a-

 İskenderun İsmet İnönü ortaokulu 7.sinif öğrencisi olan ve yürüme engelli olduğu için okula gidip gelmekte zorlanan Ece AKAR için ilçe emniyet müdürü Nevzat GÜNEŞ önderliğinde İskenderun ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisler arasinda para toplanarak elektrikli bisiklet alindı.
İlce emniyet müdürlüğüne getirilen Ece AKAR, polislerin kendisine yapmış olduğu bu sürpriz karşısında mutluluktan gözleri doldu.
İlce Emniyet Müdürü Nevzat GÜNES'in eşi Sevda GÜNEŞ hanımefendinin de yalnız birakmadigi Ece AKAR; "polis abilerime çok teşekkür ederim, iyiki varsınız" dedi.
Ece AKAR'in annesi Sevda AKAR 'da "ben Ece'yi okula götürürken çok zorlanıyordum, çok teşekkür ederim, iyiki varsınız" dedi.
Emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ "Sen bizim canimizsin, bu bisikletle okuluna gidip geleceksin, okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın, sana güveniyorum, sen bizim bir kızımızsin artık" ifadelerini kullandı.
Emniyet teşkilatı olarak her fırsatta yardima ihtiyaci olan herkese elinden geleni esirgemeyen Nevzat GÜNEŞ, polisin sosyal yardım görevinin bilincinde olan bir emniyet müdürü olarak bir çocuğumuzun daha yüzünü güldürdü
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet