Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kışla Da Ders Zili Hayırsever Tarafından Çalındı

Kışla Mehmet Ali ALPAYDIN İlköğretim okulunda 2012 -2013 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı çeşitli etkinliklerle sürdü.

Gündem   A+a-

Kışla Mehmet Ali ALPAYDIN İlköğretim okulunda 2012 -2013 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı çeşitli etkinliklerle sürdü. Öğrencilerin şiir ve müzikli gösterileri ortamı renklendirdi. Programa hayırsever Mağfiret ALPAYDIN ve Haluk ALPAYDIN;ın katılımı okul hayırsever buluşmasının en güzel örneğini ortaya koydu.

Okul Müdürü Mehmet Zor yaptığı açılış konuşmasında “2011 yılına kadar köyümüzde birleştirilmiş sınıf 2 derslikli bir okulun bulunduğu 2011 yılında Alp Ateş gübre fabrikası yönetim kurulu üyesi Şükrü ALPAYDIN tarafından 8 derslikli modern bir ilköğretim okulu yaptırılması köyümüze,ilköğretime ve eğitim öğretime en büyük hizmet olmuştur” dedi.

Eğitime yapılan katkı bu ülkenin geleceğine yapılan yatırım olarak hayırların en büyüğü olduğu en büyük hayırseverliğin eğitim hayırseverliği olduğunu belirten Mehmet Zor. Alpaydın ailesi sadece okul yaparak değil aynı zamanda yaptırdığı bu okulun her türlü ihtiyacını da karşılayarak bu hayırseverliğin sürekliğini de sağladığını belirtti

Eminiz ki öğrencilerimiz kendilerine yapılan yatırım ve sunulan imkan olanakları karşılıksız bırakmayacak bunların karşılığını başarılarıyla ödeyecektir.Onlar geleceğin doktoru,öğretmeni ,avukatı,işvereni ve iş yapanı olarak bu ülkeye ,bu millete hizmet edeceklerdir diye belirtti

Okul müdürü Mehmet zor!un konuşmasının ardından ilköğretim haftası kutlama programı öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikler şiirler müzikli gösteriler ront ve koro çalışmalarıyla devam etti .Programın sonunda 2012 -2013 eğitim öğretim yılı ilk ders zili hayırsever mağfiret ALPAYDIN tarafından çalındı .Mağfiret ALPAYDIN bu yıl okula başlayan öğrencilerin heyecanına ortak olarak duygu dolu anlar yaşadı.Bu ders yılı zilinin çalmasından dolayı memnuniyetini belirterek, bütün öğrencilerimizin 2012 -2013 eğitim öğretim yılını kutlayarak eğitim öğretim yılının ülkemize milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilemiştir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar