Skip Navigation Links

İskenderun Kaymakamlığı'ndan '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü 'Mesajı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.Mesaj aynen şöyle:

İskenderun Kaymakamlığı'ndan '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü 'Mesajı

Gündem   A+a-

 
“01 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ”
KUTLAMA MESAJI
 
 Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön ve nizam gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü"nü heyecan ve mutlulukla idrak ediyoruz.
 
İnsanlar arası ilişkilerde en önemli ve en temel faktör hiç şüphesiz sevgi, saygı ve hoşgörüdür. Ruhun gıdası olduğu kadar sevgi ve güvenin de temeli olan saygı olgusu üzerine inşa edilen toplumlar gelişmişlik noktasında önemli yol kat etmekle birlikte, bu temel unsurlar çerçevesinde yaşanabilir bir ortam geliştirmektedirler.
 
Özellikle toplumumuzda asırlar boyu süregelen sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet ve vefa gibi manevi duygularımız; Türk toplumlarının tarihin her anı ve her sahnesinde yerlerini almalarında önemli bir rol üstlenmiştir. Bu manada kıymetli büyüklerimize her koşulda hak ettikleri sevgi ve saygı göstermek, onların sıkıntılarını paylaşıp birlikte çözüm yolları aramak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir.
 
Tecrübeleri ve birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini elzem bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz kıymetli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesizdir ki, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olmasının yanı sıra toplumsal birliğimiz ve geleceğimizin teminatı da olacaktır.
 Sosyal devletimiz; insanımızın değer yargıları arasında var olan; yaşlıya sevgi, saygı, hürmet, merhamet ve vefa yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonel bir şekilde hizmet alanlarına da taşımak suretiyle, yaşlı, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımıza götürülebilecek her nevi hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini de geliştirmeye ve artırmaya yönelik çalışmalarını gayretle sürdürdüğü aşikardır. Bu manada yüce devletimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin daha etkin ve kusursuz hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimiz arasında yer almaktadır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Bugünlerin mimarı olan saygıdeğer büyüklerimizin "Dünya Yaşlılar Günü"nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı ömürler diliyor, değerli ellerinden hürmetle öpüyorum.
 
 
İskender YÖNDEN
Kaymakam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet