Skip Navigation Links

Anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı

Baba Osmaniye’de Tutuklandı !

Anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdıWeb
TV

Gündem   A+a-

Anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı
Baba Osmaniye’de Tutuklandı !
 
Hatay'ın İskenderun ilçesinde evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırılırken askeri personel baba Turgay Mert ise Osmaniye’de yakalanarak gözaltına alındı.
Baba Turgay Mert, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Anne Aynur Mert (41), çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali'nin cesedi, cenaze aracıyla İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izlerken ailenin kavga geçimsizlik gibi hallerini görmediklerini söylediler.
Öte yandan askeri personel olan baba Turgay Mert'in yakalanması için geniş çaplı arama çalışması yapan emniyet ekipleri Osmaniye’de gözaltına alındı ve tutuklandı, anne ve çocuklarının zehirlenerek öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.
Denizciler Mahallesi'nde bir apartmanda yaşayan anne ve 2 çocuğundan haber alamayan yakınları polisi aramış, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, girdikleri evde anne ve 2 çocuğunun cansız bedenini bulmuştu.
 
 
 
 
Anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet