Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dualarla Açılan Şi'ra Lezzetleri Hizmetinizde

İskenderun’da farklı konseptte yeni bir işyeri daha hizmete girdi.

Dualarla Açılan Şi'ra Lezzetleri Hizmetinizde

Ekonomi   A+a-

 İşletmeciliğini Onur Açıkalın’ın yaptığı Şİ’RA Lezzetler Toptan ve İnternet Satış Ofisi olarak hizmet ofisi görkemli bir açılış ile bölge halkımızın hizmetine girdi.
 
Tamamen Doğal, Organik, Yöresel Ürünler toptan ve internet satış ofisi olarak hizmet verecek Şİ’RA Lezzetleri Toptan ve İnternet Satış Ofisi’nin açılışına; Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Payas Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Köklü, AK Parti ilçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetimi ile meclis üyeleri, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyeleri, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Yoğun davetli topluluğunun iştirak ettiği açılış sonrası İşletmeci Onur Açıkalın, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek Şİ’RA Lezzetler Toptan ve internet satış ofisi hakkında bilgiler verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar