Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Belediye Spor Yeni Sezona Hazır

Payas Belediye Spor 1975 yeni sezona iddialı bir şekilde giriyor. Güçlü ve seyir zevki olan bir takım olarak başlayacak.

Spor   A+a-

Payas Belediye Spor Yeni Sezona Hazır

Payas Belediye Spor 1975 yeni sezona iddialı bir şekilde giriyor. Güçlü ve seyir zevki olan bir takım olarak başlayacak.

Payas Belediye Spor 2012 – 2013 Sezonu Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele edecek. Eylül ayının son haftasında başlayacak ligde ilk maçını deplasmanda Malatya İl Özel İdarespor ile yapacak.

Teknik direktörü Ender Traş yaptığı açıklamada takım hakkında bilgi vererek “ 13 Ağustos tarihinde sezonu açtık. Tesislerimizde 14 gün kondisyon ağırlıklı ilk etap kampımızı gerçekleştirdik. 30 Ağustos da Nevşehir Avanos da ikinci etap kampımıza başladık burada takımımızı lige hazırlamak amacıyla ekip ruhu için çalışmalar yaptık. Yaptığımız 6 hazırlık maçında tüm oyuncularımıza şans vererek hazır hale getirdik. Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade takımımızın eksi ve artılarını tespit etmek önemliydi bizim için, oyuncularımızın sisteme ne derece cevap verdiğini gözlemleyip eksik olan kısımlar üzerine yoğunlaştık artı olan kısımları geliştirerek ekibimizi hazır hale getirdik.

Kurumsal Yapı Olacak

Futbolcularımızdan aldığımız intibah ve bizlere bu kadroyu kurmamızda emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu kadro ve Payas Spor başarıyı sonuna kadar hak ediyor. Öncelikli hedefimiz kurumsal yapıyı sağlamak, Payas Spor’u zevkle izlenen ve gıpta ile bakılan bir takım haline getirmek. Çok şükür ki yaptığımız çalışmalar neticesinde kolej havasında bir ekibimiz var.

Şu unutulmamalıdır, saha sonuçları iyi olduğunda her şey güzel olur fakat aksi durumda yapılan hiçbir şey görünmez. Biz bunları bilerek çalışmalarımızı yapmaktayız. Kadromuzda en küçüğünden en büyüğüne tüm arkadaşlarımız karakterli ve özverilidir.

Hep Birlikte Başarılı Olacağız

Sezon sonunda Payas Spor; yönetimi, teknik heyeti, personeli ile ve en önemlisi Payas halkı ile bu sevinci yaşayıp mutluluğa ortak olacaktır.” Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar