Skip Navigation Links

Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nin; İLK MEZUNLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ilk mezun öğrencileri YKS yerleştirmelerinde büyük bir başarıya imza attılar.

 Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nin; İLK MEZUNLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Eğitim   A+a-

 
2017 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ilk mezun öğrencileri YKS yerleştirmelerinde büyük bir başarıya imza attılar.
 
 
Aralarında Mersin Üniversitesi Eczacılık (D.Gökpınar), İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık (M.Güllü), İskenderun Devlet Konservatuarı (D. Gören), Eskişehir Teknik Üniversitesi Kimya (D. Gençol), Milli Savunma Üniversitesi (E. B. Doğan), Kütahya Üniversitesi FTR (E. Çapa) kazanan öğrenciler okullarını ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında üniversiteli gençlerle bir araya gelen Ertuğrul Gazi Öğretmenleri ve Okul İdarecileri bir süre sohbet ettikten sonra Okul Müdürü Mustafa Kökmen, ilk mezunlarını bu yıl verdiklerini, YKS 1. yerleştirmeler sonucunda 49 öğrencilerinin üniversiteye yerleştirildiğini belirtti. Kökmen, 2. ve 3. yerleştirmeler sonucunda sayının daha da artacağını söyledi.
Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kökmen, mezunlara bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet