Skip Navigation Links

YATIRIMLARA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK

Sanayi Sitesi Vakıf Aşevi’nde düzenlenen programda, Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, esnaflar ile biraya geldi.

YATIRIMLARA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Aşevi Vakfı Yöneticileri, İskenderun Madeni İşler Başkanı Ahmet Çardaklı, İskenderun Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ile birlikte, İskenderun Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.
 
Sanayi Sitesi Vakıf Aşevi’nde düzenlenen programda, Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, esnaflar ile sohbet ederek her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı özellikle feyezan kanalının son durumu, Ziraat bahçesinin son işlemleri ile birlikte Yeni Devlet Hastanesi projesi, Stadyum yapımı, bisiklet yolu, yeni yapılan spor salonları ve vatandaşın rahat edebileceği yeni yatırımlardan bahsetti.
 
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NİN YÜZDE 80 İŞLEMLERİ BİTTİ
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise konuşmasında, “Tüm yatırımların altına elimizi değil gövdemizi koyarak, tüm projeleri Ak Parti ilçe başkanımız ve İskenderun Belediye başkanımızla birlikte yakinen takip ediyoruz. Ankara’da bölgemizin menfaatine olacak tüm yatırımlarda çalmadık kapı bırakmıyoruz ve çoğunda başarılıyız ve başarılarımızı bu kahvaltı toplantısında gurur içinde sizlerle paylaşıyoruz. İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’nin yüzde 80 işlemleri bitti. İskenderun’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
YÜZLER GÜLÜYOR
İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı da yaptığı ‘Teşekkür’ konuşmasında ise, “Bugün İskenderun esnafının miladıdır. Mübarek Cuma günü aldığımız bu haber bizi emeği geçenleri ve İskenderun sanayi esnafımızı fazlasıyla mutlu etmiştir. Çok gururluyuz ve İskenderun’un görüntüsü az zaman içinde şehircilik anlayışında çok değişime uğrayacak. Milletvekilimiz, ilçe başkanımız ve belediye başkanımız bizlere yapamayacağı sözleri vermediler. Yapılacak olan tarihi bir yatırımın sözünü verdiler. Huzurlarınızda onlara esnaflarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet