Skip Navigation Links

Başkan Eryılmaz ' Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Samandağ Belediyesi ekipleri ilçenin farklı noktalarında birçok Mahallede eşzamanlı çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Başkan Eryılmaz ' Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Yerel   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesi ekiplerince Samandağ'ın muhtelif mahallelerinde gerçekleştirilen kaldırım yapım, büz döşeme, asfalta hazırlık ve stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Eryılmaz, Çiğdede Mahallesi İniş Sokak' ta, Yeni Mahalle Süs Sokak ve Dibek Sokak' ta yapılan yol genişletme, düzenleme ve asfalta hazırlık çalışmalarının yanı sıra Ahmet Arif Caddesi'nde devam eden kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek sahada bulunan ekiplerle birlikte çalışmalar hakkında istişare etti.
İlçe genelinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada: " Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz, Süs Sokak, İniş Sokak ve Dibek Sokak' ta beton asfalt öncesi incelemelerimizi yaptık. Ekiplerimizin hummalı çalışmaları sonucu geniş, alt yapısı tamamlanmış, duvarları çekilmiş, büzleri döşenmiş ve mazgalları tamamlanmış yollarımızı asfalt sonrası vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.
Ahmet Arif Caddesi'nde yayalarımızın güvenliği için yol boyunca kaldırım yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın refahı için mesai mefhumu gözetmeksizin her daim sahada olmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. " ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet